КОШ №1 -За нещата от живота....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Заключено
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Re: КОШ №1 -За нещата от живота....

Мнение от BazilVenceslas »

Ма, завинаги ли го баннахте? :lol:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Абе, що го баннахте сега Сталина, не усещате ли, че е скучно без него-кво толкова пък лошо пишеше, заяждал се бил, ми щото му се вързвахте, мен пък ми беше интересно и забавно. Ре-бан за Сталин!
Малко прекали и то с неправилния човек. Почивката ражда шампиона, така че споко. Предполагам че ще се върне зареден на макс.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

nasenceto написа:
Bul-Dog написа:Абе, що го баннахте сега Сталина, не усещате ли, че е скучно без него-кво толкова пък лошо пишеше, заяждал се бил, ми щото му се вързвахте, мен пък ми беше интересно и забавно. Ре-бан за Сталин!
Малко прекали и то с неправилния човек. Почивката ражда шампиона, така че споко. Предполагам че ще се върне зареден на макс.
Аз пък имам съмнение, че още участва във форума :mrgreen: раздвоение на личността... :smoukin:
Преди се подвизаваше като sancho_pansa и deltas, а сега като Bul-Dog и ksdh. Това са мои наблюдения, ако не съм прав - извинение към въпросните....
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Грешка! :mrgreen:
Бул-Дог-а съм аз.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Какво е писал, че се е олял така яко... :lol:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Беше за 1 седмица бан-а за някакви пълни глупости се заяждаше ама не си спомням и аз точно само прехвърлих темата набързо... Трябва да е доволен че изобщо е във форума, понеже това си е стария deltas - известно време се сдържаше но напоследък си върна стария начин на писане. Чудно ми е този човек някакви умствени отклонения ли има, или е нещо друго...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

sawo написа:Беше за 1 седмица бан-а за някакви пълни глупости се заяждаше ама не си спомням и аз точно само прехвърлих темата набързо... Трябва да е доволен че изобщо е във форума, понеже това си е стария deltas - известно време се сдържаше но напоследък си върна стария начин на писане. Чудно ми е този човек някакви умствени отклонения ли има, или е нещо друго...
Да не е някой от известните градски луди ? Или е посредствен хахо :D :D :D
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Аз поне мисля, че със сигурност става дума за някакво умствено разстройство, но едва ли е известен - все пак е анти-комерсиален :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Луд - не вярвам. По скоро става въпрос за избиване на комплекси. Намерил човека трибуна в която да го изслушват и да му се връзват на простотията и дерзае. Не вярвам в реалния живот да има с какво да се похвали или да си надига много-много главата.
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

:lol:
Интересен е, трябва да се борите с него до последно.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Едва ли има какво да му борим...наказан е и има 2 предупреждения. При трето си пътува по пътя за постоянно... :)
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Ама Сталина е яко критичен, дайте му да говори и против най-демократичният режим (на планетата Земя няма такъв и няма и да има) и пак ще го вкарат в затвора! :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Той е критичен, ама му липсва самокритичността. Римляните са казали, че когато сочиш някой с пръст, останалите четири гледат към теб.
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Отлично казано! Аз мога да споря, но съм самокритичен и признавам грешките си.
Ама все пак тов.Сталина е безгрешен и е свръхчовек!
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Прочетох писанията по мой адрес, докато ме нямаше, и съм се смял с глас! Един ме обявява за луд, друг за антикомерсиален, трети за не знам какво си...! Ами що не се съберете пак на някоя срещичка, като онази, по-рано, но специално по този повод - да решите за какъв ще ме обявите? :lol: :lol: :lol: Ама трябва да сте доста повечко хора, иначе няма да ви призная решението, няма да е легитимно с 3-4 човека! :lol: :lol: :lol:

Видях и още нещо, на което ще се спра, заслужава си! Гледам, някои люде, дето иначе не се обаждат в спор, сега изведнъж набраха кураж, и ме нападнаха! Ами да, къде по-лесно е да говориш по нечий адрес, знаейки, че този човек не може да ти отговори! Синдрома на кучето и глутницата! Други пък, се имат за еталон за нормалност, че почват да определят какви са другите! :lol: :lol: :lol: И още куп такива щуротии, няма да се спирам на всички, че малко бързам!

Тука един пише, че ми липсвало самокритичност, а само съм критикувал! За критикуването е ясно, ама нещо не разбрах, за какво трябва да си правя самокритика? Какво съм направил погрешно, в ущърб на други хора и обществото, че да трябва да се самокритикувам? Кмет ли съм бил, или министър, че да трябва да се извинявам? Нещо не ми се връзва, надявам се да ми го разясни!

Според мен, истината е съвсем различна, и тя се разбира и от тези, които не искат да я признаят! Никой не обича хората, които казват нещата с истинските им имена, и това не е от вчера! В древността са убивали приносителите на лоши вести, при тоталитарните режими ги репресираха по всякакви начини, а сега ги банват! :lol: Каква звучна и хубава българска дума - БАН! :lol: :lol: :lol: За някои, ще е странно, ще каже, че тука няма чак такива високопоставени същества, и ще е прав, но наполовина! Защото тука е царството на еснафите, а те не искат да ги разбутват от летаргичния им сън, веднага почват да ръмжат! Някой докопал сладка общинска или държавна службичка, друг отворил квартална бакалийка, и се има за баш-бизнесмен, трети дотам са се институционализирали, че вече приемат продуктите на работодателя за свои, и им правят реклама в стил - умря ми циганката..., четвърти пък се изживяват като филиал на Ройтерс към ГЕРБ, голямо хвалене и лансиране на успехи, сякаш сме първа икономика в света, пети се правят на най-големите общокултурници и толерантници в света, без изобщо да си имат хал-хабер от тази дума, и т.н.! Абе, кво да ви кажа, нямам думи повече! :lol: :lol: :lol:
Заключено