Интересен проблем

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Публикувай отговор
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Интересен проблем

Мнение от PoSSeSSeD »

Имам следния проблем, като ще се опитам да го обясня възможно най-добре. Вкъщи интернета ми минава през wifi рутер, като на него се връзвам с 2 различни лаптопа и има вързан към него един настолен компютър. Като седна на настоялния комп. и се опитам да вляза във Facebook.com и ми дава прозореца все едно нямам интернет. А през двата лаптопа нямам проблем с отварянето, т.е. не би трябвало да е от рутера. Пробвах на настолния да заредя с 3 различни браузъра, но с никой от тях не става, т.е. едва ли е и от браузъра. Слагах 2 различни антивирусни и сканирах за вируси, но нищо не излезе, както и проверих настройките на firewall-a дали не съм го блокнал сайта, но и там нищо не намерих. Не, че ми е толкова да отварям сайта там, но просто ми е интересно от къде може да идва проблема и дали някой не се сеща как да го реша?

Забравих да спомена, че за който и друг сайт да се сетя, нямам проблем с отварянето.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Интересен проблем

Мнение от niggaz_nature »

Това че ти казваш че нямаш вируси не означава че е така. И за да не гадаем от какво може да е теглиш LIVE CD примерно убунту или кнопикс и пробваш дали ще ти отвори сайта. Ако го отвори значи имаш проблем с софтуера а не със рутера и най-вероятно имаш някое вирусче или забрана.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Пробвай ping към facebook да видим излиза ли нещо изобщо?
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

niggaz_nature написа:Това че ти казваш че нямаш вируси не означава че е така. И за да не гадаем от какво може да е теглиш LIVE CD примерно убунту или кнопикс и пробваш дали ще ти отвори сайта. Ако го отвори значи имаш проблем с софтуера а не със рутера и най-вероятно имаш някое вирусче или забрана.
Тва е малко вероятно, защото Windowsa e на 1 седмица и почти не е ползван.

Пробвах с ping и ми връща, но не отваря все още :lol:
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

PoSSeSSeD написа:
niggaz_nature написа:Това че ти казваш че нямаш вируси не означава че е така. И за да не гадаем от какво може да е теглиш LIVE CD примерно убунту или кнопикс и пробваш дали ще ти отвори сайта. Ако го отвори значи имаш проблем с софтуера а не със рутера и най-вероятно имаш някое вирусче или забрана.
Тва е малко вероятно, защото Windowsa e на 1 седмица и почти не е ползван.

Пробвах с ping и ми връща, но не отваря все още :lol:
Няма никакво значение че е на 1 седмица , ако ще да е на 1 сек пак може да имаш вирус :) . Пробвай с livecd то както ти казах няма да обеднееш с едно cd :D
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Публикувай отговор