Мисля да си Купя таблет китайче
-
- Потребител
Мисля да си Купя таблет китайче
Здравейте, хвърлил съм око на един таблет от китайския сайт dealextreme.com, та имам няколко въпроса към някой от вече претижателите му.
Таблета се води Dropad A8 директния линк е: http://www.dealextreme.com/p/1080p-7-to ... 57770#open" onclick="window.open(this.href);return false; full view
Та дали има някой който вече си го е поръчал.
Като пристигне до вратата ми дали няма да ме накарат да плащам някакво ДДС или Мито.
И дали си заслужава покупката
Таблета се води Dropad A8 директния линк е: http://www.dealextreme.com/p/1080p-7-to ... 57770#open" onclick="window.open(this.href);return false; full view
Та дали има някой който вече си го е поръчал.
Като пристигне до вратата ми дали няма да ме накарат да плащам някакво ДДС или Мито.
И дали си заслужава покупката
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: Мисля да си Купя таблет китайче
има и по евтини
http://computers.shop.ebay.com/iPads-Ta ... r=1&_pgn=2" onclick="window.open(this.href);return false;
скоро един приятел ми разправяше че май от януари тая година искали ДДС за над $30 ама нещо не ми се вярва
http://computers.shop.ebay.com/iPads-Ta ... r=1&_pgn=2" onclick="window.open(this.href);return false;
скоро един приятел ми разправяше че май от януари тая година искали ДДС за над $30 ама нещо не ми се вярва
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Имаме подобен в офиса от същите, ако искаш ела да си поиграеш с него за 10 мин и ще кажеш ебаси и боклука. Тъча му няма нищо общо като на оригиналния, тези са с писалки.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Потребител
Не е 30 $, а 30 лв. Вече няколко пъти ми се налага да плащам ДДС като поп за пратки от извън ЕС.paco написа: скоро един приятел ми разправяше че май от януари тая година искали ДДС за над $30 ама нещо не ми се вярва

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
От ревютата които съм гледал - за съжаление са скръб тези таблети - виж в youtube и ще се увериш.
- didka
- Старо куче медалист
Би трябвало да работи само с пръсти,понеже на сайта го дават с капацитивен тъч.Тъча му няма нищо общо като на оригиналния, тези са с писалки.
Dog drags - no tracks...
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Работи с пръсти, но имаше някакви настройки на тъча за усещане. По едно време бая минаха през офиса ни, включително и на по известни марки който мтел предлага ама всичките са дървени, не е като ипада.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
То и ipad-a е огpомна глупост, споpед мен...
-
- Потребител
Точно този модел който съм дал на линка - само хубави работи пишат за него има и много клипове в ютуб - и гледам че работи добре - ползва процесора на Галакси Таба , този модел няма писалка - дисплея е мултитъч - ще ми се да го видя на живо преди да хвърля 260лв
Не съм привърженик на iOS - искам някое с Андроид , но не ми се дават толкова много пари за Галакси макар че си заслужават , имах удоволствието да го ползвам един ден.
Не съм привърженик на iOS - искам някое с Андроид , но не ми се дават толкова много пари за Галакси макар че си заслужават , имах удоволствието да го ползвам един ден.
-
- Потребител
Поръчах го след 2-3 седмици ще е при мен
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Тъкмо ще кажеш дали си доволен
Информация от първа ръка.

- niks
- Потребител
Да определено ще е интересно да дадеш мнение след това . 

-
- Потребител
-
- Потребител
бъгаво китайско таблетче - не си го купувайте, доста нерви потроших до като го подкарам.
но все пак ако някой реши да си го купи , оставам на линия за съвети.
но все пак ако някой реши да си го купи , оставам на линия за съвети.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Както си и мислих, предложих ти все пак за да не се набутваш да минеш покрай офиса да си поиграеш с едно такова да видиш. Най добрия в този клас с изключение на ейпъл е на хуавей мтел го предлагат, но пак е на светлинни години след айпада де. В офиса не ни хареса как се държеше, уж всичко му беше наред ама тъча му е малко дървен, клавиатурата за писане беше бъгава. Искахме да ги ползваме за техниците ама ... ще почакаме година - две живот и здраве докато се оправи тази технология.