Почина Иван Славков - Батето
- nasenceto
- келеш
Почина Иван Славков - Батето
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2711869" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2711870" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2711870" onclick="window.open(this.href);return false;
- z3us
- Потребител
-
- Потребител
- Princo
- Старо куче медалист
Re: Почина Иван Славков - Батето
Не сядай на маса,на която не можеш да платиш цялата сметка. - Батето.
Почивай в мир.
Почивай в мир.

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- realprofesora
- Старо куче медалист
Един драйвър проговаря
Иван Славков-Батето.Просто Велик!Виждал съм го на живо 1988г, дори ме здрависа..В София хотела на ЦСКА.Имаше някъв рожден ден на някъв Пепи от международна студентска фондация.На моменти се чуваше думичката долари.....
Тогава бях шофьор на шеф от АПК Стара Загора, който беше приятел с хора от УБО( и с тях сме правили маси)
Купона беше много мастит.Уиски в шишета-галони се лееше от шведски маси(тогава бях на 22 и за 1ви път разбрах що е туй нящо "Шведска маса"), мезетата бяха от сой- агнешки глезотии, сърмички, някви риби (впоследствие разбрах ,че било сьомга) едни гадории с червени и черни едри зърна, май му викаха хайвер
Някои дами бяха в жестоки рокли- с голи гърбове и мнооого изрязани деколтета.Имаше и негри студенти, и някви ...тутки.
Батето дойде съпровождан от фотограф( не спираше да снима ) и шофера си -готин пич- тип италянец ,облечен в лъскав черен костюм.Батето пушеше пура.Запозна се с моите шефове и се здрависа и с мен.Аз бях облечен с дънки и някъв турски пуловер купен от Димитровградския пазар(връх на кежуал модата по онези времена)
.Шефа ми каза да донеса от колата(Москвич 12ак рег.Но. Сз 0077, червен на цвят) една туба с бяло вино.Отидох да взема тубата и видях на Батето колата-Мерцедес S класа с удължена база...въздъхнах...а под москвича ми имаше доста капки масло от двигателя
Батето пи уиски , извъртя 2 танца изпуши си пурата и си тръгна с компанията на две готини мацки.Стоя не повече от 40 мин.Шефа ми каза ,че ще спим в хотела и ми даде зелена светлина да натискам уискито.Леле како, как се налива от тва голямо бутилче
.Нафирках се яко, поприказвах си с една мурва и един църню.А онази мацка ми вика показвайки си единия пръст: Ей, тва знаеш ли от какво ми е отхапана фаланката(някой и сдъфкал пръста) и ми сочи черню.Ей един етакъв ,вика ми го хапа....Брех мамка му викам си , къде попаднах и само дето не се плеснах по челото.Гледам хората си тръгват, а запалките им газовите стоят по масите.Тръгнах по масите та събрах 3 запалки- едната беше с моята зодия-Рак и се зареждаше -имаше дюза.Чак тогава разбрах какво значи "запалка еднодневка"- означава ,че като свърши купона я хвърляш.Мамка им софиянци, викам си тея са богаташи.Но изненадата дойде на другата сутрин като отидохме до Пепи рожденика да му занесем 3 касетки с чушки -червени.Покани ни на кафе и се качихме у тях -китна малка кооперацийка.
Влязохме в притъмнен хол с много статуетки и всякви ценности.Цялата му черна техника беше на ..."SONY" естествено.И учудването ми беше ,че всичките червени диоди-стенбай светеха.Викам си е тея са мноо прости- постоянно им са включени уредите и ще изгорят без време.След години разбрах, че тва си било нормално...като си купих Тошиба 21" за $495
-корекома Ихтиман-дек. 1990 год..
Е тва е накратко историята ми с допира ми на живо с Батето.Стилен човек.Сина му също е мнооо готин пич.
А на снимката се вижда фактурата на телевизора ми Тошиба( made in Japan).Долара тогава се разменяше срещу 25лв.Средната заплата беше около 250-300лв.Ходили сте на училище , може да сметнете с колко заплати можеш да си купиш цветен телевизор от Кореком.
Иван Славков-Батето.Просто Велик!Виждал съм го на живо 1988г, дори ме здрависа..В София хотела на ЦСКА.Имаше някъв рожден ден на някъв Пепи от международна студентска фондация.На моменти се чуваше думичката долари.....
Тогава бях шофьор на шеф от АПК Стара Загора, който беше приятел с хора от УБО( и с тях сме правили маси)
Купона беше много мастит.Уиски в шишета-галони се лееше от шведски маси(тогава бях на 22 и за 1ви път разбрах що е туй нящо "Шведска маса"), мезетата бяха от сой- агнешки глезотии, сърмички, някви риби (впоследствие разбрах ,че било сьомга) едни гадории с червени и черни едри зърна, май му викаха хайвер

Батето дойде съпровождан от фотограф( не спираше да снима ) и шофера си -готин пич- тип италянец ,облечен в лъскав черен костюм.Батето пушеше пура.Запозна се с моите шефове и се здрависа и с мен.Аз бях облечен с дънки и някъв турски пуловер купен от Димитровградския пазар(връх на кежуал модата по онези времена)

Батето пи уиски , извъртя 2 танца изпуши си пурата и си тръгна с компанията на две готини мацки.Стоя не повече от 40 мин.Шефа ми каза ,че ще спим в хотела и ми даде зелена светлина да натискам уискито.Леле како, как се налива от тва голямо бутилче

Влязохме в притъмнен хол с много статуетки и всякви ценности.Цялата му черна техника беше на ..."SONY" естествено.И учудването ми беше ,че всичките червени диоди-стенбай светеха.Викам си е тея са мноо прости- постоянно им са включени уредите и ще изгорят без време.След години разбрах, че тва си било нормално...като си купих Тошиба 21" за $495

Е тва е накратко историята ми с допира ми на живо с Батето.Стилен човек.Сина му също е мнооо готин пич.
А на снимката се вижда фактурата на телевизора ми Тошиба( made in Japan).Долара тогава се разменяше срещу 25лв.Средната заплата беше около 250-300лв.Ходили сте на училище , може да сметнете с колко заплати можеш да си купиш цветен телевизор от Кореком.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Popopopopo
- nasenceto
- келеш

- stivans
- Старо куче медалист
Браво на професора.Винаги кратко точно и ясно.Един от съфорумците който може с няколко изречения да опише времето когато бяхме млади,а и не само тогава.Дано по-малките намират време да ти четат постовете и да си вземат поуки.В интерес на истината и аз имам същата фактура ,само че от 1988 г. за един телевизор 19" NEC от старозагорския кореком който ми струваше една годишна заплата
.
(П.С. Дано се видим някъде с професора на бира на някоя среща на форума,а може и да сме се се срещали когато бяхме на нет към ИГ.)

(П.С. Дано се видим някъде с професора на бира на някоя среща на форума,а може и да сме се се срещали когато бяхме на нет към ИГ.)
Стара Загора
Стара Загора
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Ами, професоре, Славков е стоял 40 мин., щот знаеш ли колко такива софри са го чакали него ден? Не му е било леко, никак не му е било-да обикаля и с тоз ти ми мерцедес. Кво да прави човека-жертвал се е. За Народа!
Абе, тарикати, връзкари, натегачи винаги е имало и ще има-факт! Тоз поне беше веселяк и бохем, и е правил много добрини на много хора!
Абе, тарикати, връзкари, натегачи винаги е имало и ще има-факт! Тоз поне беше веселяк и бохем, и е правил много добрини на много хора!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- BazilVenceslas
- Потребител
Много хубав разказ, показващ как комунистите започват да се преобразуват на мутри. Ядене, пиене, пушене, запалки-едночаски, далавери, поделяни и по-късно наебаване на заводи. Ето ей така на маса ни е решено бъдещето, и Батенцето и той го е решавал, ама за негова сметка. Може да разправя вицове и да си прави имидж на народен човек ама това е само ПИАР. Мен ми е било се тая за Батенцето, защото каквото открадна-открадна и си живя охолно. Ето ви пример за комунсто-капиталисто-мутроид, и като гледам доста народ (не само тук) му се прикланята низко. Ей за това ще лапаме пишки и прехода няма да свърши никога, защото наследниците на такива като него, ще лапат още и още! Така че, почитайте тоя дето ви окраде и му се прикланяйте. Робски душички,баце, робски! След 500г. турско робство, сега освен, че на турците ще се прекланяте, ще се прекланяте и на комуно-капиталистите. Абе кво си искайте правете...
Бул-дог ти си много прав, каза точно и на място, само ми кажи какво не ти харесва на мненията ми?
А и отделно забелязах тендецията на някои от драскачите, че нещо много почнахте да се съгласявате с КСДХ, той си каза доста истини човека, първо го оплюхте и го баннахте, а сега сте съгласни с него. Егати българският синдром!
Бул-дог ти си много прав, каза точно и на място, само ми кажи какво не ти харесва на мненията ми?
А и отделно забелязах тендецията на някои от драскачите, че нещо много почнахте да се съгласявате с КСДХ, той си каза доста истини човека, първо го оплюхте и го баннахте, а сега сте съгласни с него. Егати българският синдром!
- nasenceto
- келеш
А това с Батето си го избива на стокхолмски синдром, ама за умрелите или добро или нищо. За съжаление навремето за да си упрляваща личност е трябвало да се движиш заедно с глутницата и много хора, които по природа са свестни бяха извратени от самата система. Това естествено не ги оправдава, но поне обяснява постъпките им.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=34021" onclick="window.open(this.href);return false;
и още една гледна точка:
http://boristodorov56.blog.bg/politika/ ... eto.740406" onclick="window.open(this.href);return false;
и още една гледна точка:
http://boristodorov56.blog.bg/politika/ ... eto.740406" onclick="window.open(this.href);return false;
- NightWolf`
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Много "весела" историйка 
Вродения порок на капитализма — неравното разпределение на благата; вроденото достойнство на социализма — равното разпределение на нищетата..
За съжаление ние взехме най-лошите черти на социализма и сега живеем с най-лошите неща от демокрацията.
Относно Батето, беше един забавен човек, най-много ми харесваше това, че усмиваше журналистическата ни паплач....

Вродения порок на капитализма — неравното разпределение на благата; вроденото достойнство на социализма — равното разпределение на нищетата..
За съжаление ние взехме най-лошите черти на социализма и сега живеем с най-лошите неща от демокрацията.
Относно Батето, беше един забавен човек, най-много ми харесваше това, че усмиваше журналистическата ни паплач....
Now the magic has gone
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Не знам за "разпределението" при социализма, ама някой "другари" си живееха като крезове. Не че и сега не продължават да си живеят така де.
То много кражба, много нещо трябва, за да се постигне тоз ти ми "стандарт", нали!? Малка държавичка сме, дет се вика, вижда се...
Пп. Снощи прочетох нещо в един друг форум, което е много вярно между впрочем:
Ако бяхме нормален народ, в нормална държава, сега щяхме да честваме 20-та годишнина от смъртта не само на тоя, но на още много други подобни тарикати. Но ние винаги сме се прекланяли пред хитреците и сега го величаем тоя едва ли не като национален герой. Тъжна работа!
То много кражба, много нещо трябва, за да се постигне тоз ти ми "стандарт", нали!? Малка държавичка сме, дет се вика, вижда се...
Пп. Снощи прочетох нещо в един друг форум, което е много вярно между впрочем:
Ако бяхме нормален народ, в нормална държава, сега щяхме да честваме 20-та годишнина от смъртта не само на тоя, но на още много други подобни тарикати. Но ние винаги сме се прекланяли пред хитреците и сега го величаем тоя едва ли не като национален герой. Тъжна работа!