АМ Тракия

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Re: АМ Тракия

Мнение от ksdh »

Имам едно конструктивно предложение, относно тази тема! Нека спрем да рекламираме някакви псевдоуспехи по строежа на това съоръжение, мисля, че е тъпо! Тези инфраструктурни проекти са една машинация, за крадене! Краде се на поразия, а ние ръкопляскаме на тия мутри!

По-добре да се замислим, дали, и кой изобщо ще може да ползва тия магистрали? Също така, защо толкова много се вдига пропаганден шум около тях, сякаш това е панацеята за всичко? Защо се предпочитат чужди фирми-изпълнители, нима толкова вече няма и наши? Не, че нашите не са на някои върли крадци и мошеници, но поне се очаква, че печалбата ще остава тук! Какви са механизмите за злоупотреби, и не са ли точно те причината, да се набляга толкова на тези проекти? Защо на АМ Люлин разликата в заплащането на българските и турските работници е в десетки пъти? Нека разнищим тия неща, а не да хвалим като цигани ония крадци!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Kaк кой ще я ползва?!? Аз ще я ползвам.
Нали в една друга тема (за горивата) говорихме колко е важно да има чужди инвестиции. Никой няма да дойде да инвестира в държава, в която ДАЖЕ и пътища няма. Без пътища сме в безпътица. Гледай позитивната страна на нещата и стига търси под вола теле. Че се краде - така е. Къде в света няма корупционни практики. Дай направо да затваря кепенци държавата по твоята логика.
Вторични ползи от една такава магистрала са намаляване на пътните инциденти ( щото лечението на катастрофиралите пак е от нашия джоб) и увеличаване на вътрешния туризъм (то май само той ни остана).
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Ако стане с toll такса, аз няма да я ползвам.
Пък и тя цялата на бабунки .....
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

Естествено че ще е с такса,а и с тия цени на горивата! Магистралата ще е лукс ми се струва ,ако в България продължават така нещата.
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

nasenceto написа:Kaк кой ще я ползва?!? Аз ще я ползвам.
Нали в една друга тема (за горивата) говорихме колко е важно да има чужди инвестиции. Никой няма да дойде да инвестира в държава, в която ДАЖЕ и пътища няма. Без пътища сме в безпътица. Гледай позитивната страна на нещата и стига търси под вола теле. Че се краде - така е. Къде в света няма корупционни практики. Дай направо да затваря кепенци държавата по твоята логика.
Вторични ползи от една такава магистрала са намаляване на пътните инциденти ( щото лечението на катастрофиралите пак е от нашия джоб) и увеличаване на вътрешния туризъм (то май само той ни остана).

Голям ползвател се извъди бре, ама ще те видя, като сложат тол-такси, друга песен ще запееш! И стига с тия втръснали се на всички лъжи, за чужди инвестиции! Какви инвестиции са дошли за 20 години? Освен дребни мошеници, които купуват готови предприятия, за да ги разпарчетосат и продадат, друго не съм видял! И само не ми казвай, че и за това причината е липсата на пътища? И още - пътища има бол, не можеше ли да се наблегне първо на обновяване и ремонт на вече съществуващата пътна мрежа, и след това да се правят и магистралите? Да, ама не, там няма такъв келепир, а тия бързат, мандатът е кратичък, втори шанс едва ли ще има!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ksdh написа:
nasenceto написа:Kaк кой ще я ползва?!? Аз ще я ползвам.

Голям ползвател се извъди бре, ама ще те видя, като сложат тол-такси, друга песен ще запееш! И стига с тия втръснали се на всички лъжи, за чужди инвестиции! Какви инвестиции са дошли за 20 години? Освен дребни мошеници, които купуват готови предприятия, за да ги разпарчетосат и продадат, друго не съм видял! И само не ми казвай, че и за това причината е липсата на пътища? И още - пътища има бол, не можеше ли да се наблегне първо на обновяване и ремонт на вече съществуващата пътна мрежа, и след това да се правят и магистралите? Да, ама не, там няма такъв келепир, а тия бързат, мандатът е кратичък, втори шанс едва ли ще има!
Кви ли? Ти нормален ли си? По стария път до София е 4 часа, а по магристралта 1,5. Естествено че ако сложат тол-такса, няма да мина по магистралата, ама тогава първокласния път ще е много по пуст. А пътя от Стара Загора до Бургас е бих казал отличен, с малко изключения Ако не бяха AES, целия регион щеше да е доста по западнал отколкото е в момента. Други примери бол, ама на теб да ти ги показвам - смисъл никъв. Винаги ще изкараш от 10 кладенца вода да изкара ангела черен и дявола бял.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Кви ли? Ти нормален ли си? По стария път до София е 4 часа, а по магристралта 1,5. Естествено че ако сложат тол-такса, няма да мина по магистралата, ама тогава първокласния път ще е много по пуст. А пътя от Стара Загора до Бургас е бих казал отличен, с малко изключения Ако не бяха AES, целия регион щеше да е доста по западнал отколкото е в момента. Други примери бол, ама на теб да ти ги показвам - смисъл никъв. Винаги ще изкараш от 10 кладенца вода да изкара ангела черен и дявола бял.

Много съм си нормален даже, а ти само отклоняваш въпроса в удобна посока! Магистрали има навсякъде по света, трябва да има и у нас, спор няма! Въпросът е, на каква цена става това, и защо точно сега започнаха да ги строят така ударно, и защо все с чужди изпълнители? Това кажи, не колко часа ще се юркаш от София дотук! Сякаш цяла България денонощно ще се лангърка само по магистрали!

Като си такъв оптимист, кажи колко процента от заетостта е при тия АЕS? И какво толкова са инвестирали? И кои са другите толкова огромни инвестиции? Кажи за града, конкретно? Големи трашоли бяха за тия прословути елмобили, и какво накрая? Едно голямо нищо! Много се шумеше и за АУДИ, дето открили цех в ДЗУ! И там пълен кьорфишек! Ами гаджалите, от Стандарт профил, голямото инвеститор, дето съвсем явно си търсят само турци за работа, и момчета до 25 години, за мижава заплатка! И там, колко души работят, и за колко? Да давам ли още примери? Това е тъжната истина, и не магистралите ще ни оправят!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Не разбрах с кое точно отклонявам въпроса?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аз имам сериозни подозрения, че след завършването на тая магистрала, ще я затворят за ремонт! За Генерален Ремонт!!! За Генерал Бойков ремонт! :mrgreen: Някой да е пътувал скоро? А? Че тва от Чирпан нататък може ли да се нарече магистрала???

Но, следвайки мутро и комуноидо логиката на това общество се натрапва, че с генерала мутра идва Светлото Бъдеще! Разгеле! Най-сетне!
Ако ли пък се окаже на висотата на своето неверие, просто виждам, как един обиден генерал емигрира в Африка-кандидатира се за Главен Сержант в племето зулу и им обещава магистрала до най-близкия оазис! Ако ма разбирате. :cheers:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3855351" onclick="window.open(this.href);return false;
"Плевнелиев поглежда и към обикновените пътища"
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Малко извън темата, но интересно това на снимката към новината това което си мисля ли е? Г-н. полицай е спрял автомобил с което е направил колона по тесния път?
Наистина е много хубаво да има магистрала, но има страшно много корупция покрай строежа, освен това качеството е доста съмнително...
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Не , просто координира движението по пътя понеже е много опасен участък ;)
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

...А от юли ще се пътува до "Петолъчката"! 8O
Аве, кога ще докарат морето на петолъчката?А? Щот помня мутро-премиера обеща, че догодина ще пътуваме до морето по магистрала.
Време му е вече да му намажем ските и на тоя позьор!

Светльо Президет!!!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
GLS
Потребител
Потребител

Мнение от GLS »

Интересно, никой от Стара Загора не е пресъствал...
Публикувай отговор