Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Вчера с едни познати ходихме на лека офф роад разходка към Опан.
Преди малко сглобих едно клипче - http://vbox7.com/play:2705dc2f" onclick="window.open(this.href);return false;
Супер - бая сте се изцапали!
Трябва и аз да кача някой ден снимки през какви места минавахме с моята мазда която НЕ Е оф-роуд машина - планински пътища, затворени най-малко от 20 години
Ей, sawo, ми припомни с горния си пост...Някой от вас ходил ли е на Мулдавския манастир "Света Петка"? Т'ва е до Асеновград, едно село и манастира на три-четири километра в планината. И колкото човека питахме-всеки разправя, до там само с джип може да се стигне...Е, да де, ма няма джип-голфрето бате се качи до самия манастир. Не случайно казвам. че като беше млад "голфа беше туарег"
На мен ми беше сефте да ходя на офф роад и излизайки не съобразих много с какво да се облека и се прибрах доста калничък, но за сметка на това доволен.
Колкото до клипа сега се уча, но мисля, че се получи що годе.
това малкото сузики с много летни гуми . Мойте зимните (които още не съм сменил ) са по-рошави от тях . Кога ли ще събера пари за джип до тогава вектра та да му мисли
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz