От човек, който се занимава от доста години с професионално пастиране на автомобили съм чувал, че тия препарати вредят на боята след известна употреба.
The enD написа:От човек, който се занимава от доста години с професионално пастиране на автомобили съм чувал, че тия препарати вредят на боята след известна употреба.
те май вредят препаратите за пастиране... не за миене...
The enD написа:От човек, който се занимава от доста години с професионално пастиране на автомобили съм чувал, че тия препарати вредят на боята след известна употреба.
В Стара Загора има ли място където да извършват професионално пастиране и полиране на автомобили.
В Стара Загора има ли място където да извършват професионално пастиране и полиране на автомобили.
Не знам за СтЗ.
Човека е от Габрово.
Последно промяна от The enD на Пет Май 13, 2011 10:25 am, променено общо 1 път.
Не знам за СтЗ. Човека е от Габрово.
И аз съм чувал за него , та си мислех дали и тук не извършват подобна услуга.
Трябва да има и тука, един колега беше работил само това в продължение на няколко години. Това което сме коментирали когато ме пастирал колата е, че пастата се слага на три ръце то така си е и номерирана 1 - 2 - 3, гъбата също се сменя според всяка паста, но според неговите думи не са останали хора в града които да се занимават професионално с това или на приемливи цени. С моята кола си беше играл цял ден.