Бара за пране
-
- Потребител
Бара за пране
Здравейте,имам няколко одеала за пране,но не се сещам къде може да има бара,освен тази до мъглиж.По принцип не ми е толкова до прането,ами да си направя едно излетче с жената.И също да попитам дали има нещо като минимум за прането,в смисъл имам 4 одеала,и ако няма други хора дали ще се съгласят да ми ги изперат.
-
- Старо куче медалист
Re: Бара за пране
Караш от руския пазар на долу минаваш новия път и веднага в дясно преди пункта за изкупуване на метали има БАРА
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Много добро място е и в село Могила. Още в началото като влизаш откъм Стара Загора-има табела. Има и голям простор където можеш да оставиш прането да се изсуши и после да минеш да си го прибереш. То не че в тва време в момента можеш да изсушиш квото и да били де, но по принцип добре е там.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Потребител
Това в Могила не беше ли където е ракиеният казан.На мен идеята ми е мястото да е подобно на това в Мъглиж,а аз доколкото си спомням,понеже съм ходил само един 1 път и то беше преди 10 години,край барата имаше хубави поляни,дано не се бъркам и можеш да си направиш барбекю.Та за нещо подобно питам.
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
@elekom, собственикът на барата в Мъглиж явно е закупил земята около барата и сега ливадите, на които хората си почиваха и правеха барбекюта даже и да не са клиенти на барата, са оградени с бодлива тел!!!
Всичко от края на града до 180-градусовия завой в края на поляните!!! Не съм запознат със закона, но май реки нямаха право да се ограждат... Та този селяндур е започнал да прави нещо като барче (предполагам), 'щото има поставени чадъри и маси, но функциониращо заведение не видях (инфото ми е от преди 2 седмиц). Лично аз там НИКОГА няма да предложа на някой да си пере каквото и да е! То бива наглост, ама чак толкова не бива - дай да правиме мръсно на хората и да се чудят сега къде да прекарват приятно сред природата малкото си свободно време... Кретенизъм!

- Princo
- Старо куче медалист
В село Крън има бара,с точно такива полянки.Като малък съм ходил редовно и съм търчал много и определено стават за такива излетчета.То самата бара е в такава местност,отвсякъде зелено и чист въздух.За последно ходих преди 3-4 години и нямам спомен къде е. 

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- nasenceto
- келеш
Баси тариката. Някой самозванец явно. Като знам колко палатки сме изкарали там... ехее...HyBRiD-X написа:@elekom, собственикът на барата в Мъглиж явно е закупил земята около барата и сега ливадите, на които хората си почиваха и правеха барбекюта даже и да не са клиенти на барата, са оградени с бодлива тел!!!Всичко от края на града до 180-градусовия завой в края на поляните!!! Не съм запознат със закона, но май реки нямаха право да се ограждат... Та този селяндур е започнал да прави нещо като барче (предполагам), 'щото има поставени чадъри и маси, но функциониращо заведение не видях (инфото ми е от преди 2 седмиц). Лично аз там НИКОГА няма да предложа на някой да си пере каквото и да е! То бива наглост, ама чак толкова не бива - дай да правиме мръсно на хората и да се чудят сега къде да прекарват приятно сред природата малкото си свободно време... Кретенизъм!
-
- Потребител
Ясно,значи Мъглиж отпада като вариант.А до Крън ще отскоча да погледна как е положението.Благодаря на всички за отговорите,между другото миналата неделя ходихме до Шипка,и на връщане минахме през Бузлуджа,и се изненадах колко места има надолу по пътя,където можеш да си направиш прекрасно барбекю сред природата.
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Има и още една бара за пране и тя е до село Шейново.Тя е по добра от тази в Мъглиж.Барите са 3 на брой и са една до друга а в Мъглиж са една след друга.Това е ако си решил да съчетаеш прането на килими с палатка и преспиване с барбекю.Местността е перфектна.Ако само искаш да изперещ килими и пътеки ти препоръчвам една автомивка до Самара 3..Има и трети вариант - Голяма пералня в село Бъдеще.Само с това се занимават и имат машини за прането.Там перат нещата и на хотели,Има вариант да се обадиш и да дойдат до вас да вземат нещата.