Хубав ли е интернета на Близуу(blizoo)?
- ronaldo7
- Потребител

Re: Хубав ли е интернета на Близуу(blizoo)?
И аз ползвам услугите на Близу(нет и цифрова).Специално от нета съм много доволен.Много рядко е прекъсвал - в годината най-много 2, 3 пъти и скоростите са добри.
- stivans
- Старо куче медалист

Присъединявам се и аз към ronaldo7,от година съм на Близу-нет ,цифрова и аналогова за 23,00 лв скорост по договор 12 МБ, реална 8-10,за мен си ми е напълно достатъчно.В годината има 2-3 прекъсвания,но не е болка за умирачка.Съвета ми е да попиташ някои съсед как е нета в сградата в която живееш,защото има значение в кой район на града си.В градската част цялата мрежа им е на оптика.ronaldo7 написа:И аз ползвам услугите на Близу(нет и цифрова).Специално от нета съм много доволен.Много рядко е прекъсвал - в годината най-много 2, 3 пъти и скоростите са добри.
Стара Загора
Стара Загора
- ronaldo7
- Потребител

За качеството на услугите на доставчиците , явно от голямо значение е района. Аз имам познати който се оплакват от възхвалявана тук Тракия кабел.
-
root
- Потребител

И аз искам да попитам за качеството на Интернет-а от Булсатком.
Някой може ли да сподели опит?
Life is Short. Have an Affair.
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

И аз искам да питам това . Че на близу е смотан нета съм се убедил сега въпроса е на Булсат как е ?root написа:И аз искам да попитам за качеството на Интернет-а от Булсатком.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Ами прилича ми на Виваком като скорост и качество. Ако си работил с техния нет почти същото е.
- the gss
- Потребител

Аз от около 4 месеца съм на Близо, точно на този план 25 лв.
Кабелна+домашен телефон+интернет.
Преди това бях на нет груп и като ги сравня с този на близо са на едно ниво, даже сега тегля малко по-бързо.
Доволен съм!
Кабелна+домашен телефон+интернет.
Преди това бях на нет груп и като ги сравня с този на близо са на едно ниво, даже сега тегля малко по-бързо.
Доволен съм!
-
Shadow
- Потребител

Голямо значение има и в коя част на града си ако си централната може да е хубав но ако си крайните ще е зле по не така са ми казвали.А що се до тРАКИЯ кабел те съм чувал само добри отзиви но като цяло са много бавни с обхващането на централната част на града със сигурност може да се очаква към 2013 даса в централната част
ако до тогава не се появи нещо друго
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Централната част не е изгодна затова не се чудете че няма добро покритие там. Най-изгодни са кварталите с големи блокове. Иначе казано - много хора на малка площ = 
- the gss
- Потребител

- PTS
- Модератор

Тези, които са на blizoo явно наblizoo нямат друг доставчик и не са опитвали нищо друго. Не знам какъв трябва да си, че кажеш, че тоя интернет е добър!
- AquiLA^
- Старо куче медалист

Бил съм и на Орбинет и на Интернет груп освен на Близоо. Разликата, която намирам спрямо ИГ е само скоростта. И на двете фирми нета почти не ми е спирал и на двете съм карал по 2 години. И аз съм в централната част до Буате. Зависи кой за какво си ползва нето, но явно на нас, които сме доволни просто ни стига да имаме постоянен интернет, който не прекъсва на не много висока скорост, но да не забравяме, че и не е много пари. Дет се вика, кой за каквото си платил.
-
milionerche
- Новак

Бил съм и на CTC, и на БТК, сега съм на blizoo, но аз съм в " Казански" , а тук интернета на blizoo e доста добър, иначе като цяло в останалата част на града е под обявените скорости(чуват се и доста оплаквания относно спиране на нета). Казват обаче , че постоянно се правят ъпгрейди и ще се оправи 
-
bladestz
- Новак

Значи от две седмици вече съм с интернет на близоо
(това име ми е много смешно,кой им го е лепнал) като се намирам до ресторант Мантос тоест може да се каже,че съм на центъра.
Нета не е спирал,малко по-бавен е от програмата на ИГ която е 23 лева но е по-бърз от тая дето е на 16 лева.
Преди плащах 43 лева месечно 20 лева кабел и 23 лева интернет сега ми се пада 25 лева ако направя сметка цена качество мисля,че си заслужава.
Нета не е спирал,малко по-бавен е от програмата на ИГ която е 23 лева но е по-бърз от тая дето е на 16 лева.
Преди плащах 43 лева месечно 20 лева кабел и 23 лева интернет сега ми се пада 25 лева ако направя сметка цена качество мисля,че си заслужава.