Работа

Всичко свързано с град Стара Загора.
respekt86
Новак
Новак

Работа

Мнение от respekt86 »

Въпроса ми е коя и къде е най-добрата професия(като заплащане, осигуряване и добра работна среда) в Стара Загора за хора със средно образование ?
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Re: Работа

Мнение от ksdh »

Жиголо! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

respekt86 написа:Въпроса ми е коя и къде е най-добрата професия(като заплащане, осигуряване и добра работна среда) в Стара Загора за хора със средно образование ?
Най-добра професия НЯМА, важното е на теб да ти харесва и да се чувстваш удовлетворен. Интересно ми е даже и да има подобна работа, която да те устройва мислиш ли, че работодателите седят и те чакат да решиш работи ли ти се или не? :)

Пий една студена и отивай в Експерта :cheers:
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Един колега във Варна като го питах защо си е избрал тази професия .. беше нещо свързано с корабен механик или нещо подобно каза: Влезнах в джобс.бг видях коя е най - скъпо платената професия и нея записах.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Абе, кви несвързаности говорите тая сутрин? Първо, като класификация, може да има някаква йерархия при заплащането по професии, но това е много относително! Защото, за една и съща професия и работа, в различните фирми може да се взема коренно различно заплащане! Второ, за да имаш претенции, което не е лошо, трябва да имаш и опита! Също така, и кадърността! Трето, предполагам, че питащия сега се насочва към професия със средно образование, може би сега ще почва средното си образование! Така ли е? Ако е така, ще те посъветвам да прецениш, какво те привлича, кое ти се отдава, и какво би искал да работиш след време? Зарежи клишетата за престижна и непрестижна професия, щом съществува дадена професия, значи има нужда от нея! И всеки би те уважавал, ако си добър в своята професия, независимо каква е тя! Лоша професия няма, има лоши, по-точно - некадърни, работници и служители! Само за пример ще дам една община, едно бюро по труда! Влезеш ли, направо те шашват - всичкото експерт - младши, старши, главен, и прочие! Голямо титлосване, голямо чудо! А 99% от всичките тия набедени експерти, са си едно голямо НИЩО, въздух под налягане! Мога и примери да дам, ако желаеш!

Затова, попитай сам себе си, какво те влече, и го направи, това е! И спазвай максимата - избери си работа, която ти харесва, и няма да ти се наложи да работиш изобщо!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ksdh написа:Зарежи клишетата за престижна и непрестижна професия, щом съществува дадена професия, значи има нужда от нея! И всеки би те уважавал, ако си добър в своята професия, независимо каква е тя! Лоша професия няма, има лоши, по-точно - некадърни, работници и служители!
Много точно казано.
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

малко ще се отклоня от темата ама ще прощавате :D Работодателите и те не са китка за мирисане защото има алчни, стиснати и експлотират служителите си и ги лъжат най-безочливо.Що се отнася до работата-е тази работа която с удоволствия я работиш,всеки е индивидуален на едни харесва едно на други друго.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Общо взето,ситуацията е кой,както се уреди.Щото има хора без висше образование(А понякога дори без средно),дето взимат 2 пъти повече пари от такива с висше. :?
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Сам да си си шеф.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

продавай влакови композиции с наркотици или се занимавай с тероризъм
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Ето, даже и детето знае какъв иска да стане, замисли се малко и ти !

[video]http://vbox7.com/play:4e606730[/video]
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

The enD написа:Сам да си си шеф.
+1 :D
3AgHuK
Потребител
Потребител

Мнение от 3AgHuK »

Избери си така работата,че да взимаш що годе прилични пари и да ти остава достатъчно свободно време,за да вършиш любимите си занимания.Все пак животът не е само работа,тя не бива да те поглъща изцяло.Освен ако хобито ти не съвпада с работата.Тогава както спомената ksdh никога няма да ти се наложи да работиш,защото няма да разбираш работата в смисъла,в който 90 % от хората го разбират.За мен работата е начин за печелене на пари,които ми трябват за да задоволявам битовите си нужди и да се занимавам с любимите си неща.Така е според законите на Монетарната система и аз трябва да ги спазвам.Но най-добрия вариант е да съчетаеш изкарването на пари с нещо приятно.Затова захвани се с каквото ти е най-насърце и ако си достатъчно упорит може да го превърнеш в добър източник на доходи :cheers:
Изображение
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

Дали някой ще ме вземе на някъква работа ,каквато и да е (на почти 17) години съм. Търсих по автомивки ама се дърпат нещо ..
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

mITky написа:Дали някой ще ме вземе на някъква работа ,каквато и да е (на почти 17) години съм. Търсих по автомивки ама се дърпат нещо ..
За 2 месеца,17 годишен може да те вземе само някое квартално крачме като сервитъор или барман.Иди все пак в някой агенция и разпитай,все ще имат нещо,ама въобще не се надявай да е добре платено.Пенсионерите и младите са най-евтината работна ръка ... :)
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Публикувай отговор