Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Днеска,
както си пия сутрешното кафе и разглеждам форума чувам някакъв камион да работи на обороти на нашата улица. След 5 мин ми прави впечатление, че той все още си работи някъде под прозореца ми. Излизам на терасата и какво да видя. Едно камион на пожарната с двама души разпъват стълбата за да свалят едно коте което се качило на борчето пред блока и явно беше там от бая време. Първо го помислихме за умряло ама то се размърда при вида на стълбата. Та след 15 мин опъване и настройване на стълбата най на края го свалиха. Направих няколко снимки ама ще ги публикувам по късно Зарадвах се, като видях как пожарникарите се катерят за това коте по стълбата ... спомних си реалити тв как пожарникарите в щатите спасяват животни разни...
Военните и те имат странични задължения,които трябва да вършат.При бедствия,аварии,катастрофи.В помощ на пожарникарите и служителите от Гражданска защита.Аз лично съм участвал в гасенето на няколко пожара и издирването и спасяването на закъсали по заснежените пътища.Винаги има дежурни в случай ,че се подаде сигнал.Но така трябва да е институците да работят съвместно за защитата на населението,все пак за това служителите взимат пари всеки месец.Иначе това с котката наистина изглежда като по американските филми Сигурно не си могъл да повярваш на очите си
Дано се оправи тази наша изстрадала държавица и народа да се порадва на подобни случки.Да сме горди ,че сме народ с традиции , потомци на славно племе.
3AgHuK написа:Военните и те имат странични задължения,които трябва да вършат.При бедствия,аварии,катастрофи.В помощ на пожарникарите и служителите от Гражданска защита.Аз лично съм участвал в гасенето на няколко пожара и издирването и спасяването на закъсали по заснежените пътища.Винаги има дежурни в случай ,че се подаде сигнал.Но така трябва да е институците да работят съвместно за защитата на населението,все пак за това служителите взимат пари всеки месец.Иначе това с котката наистина изглежда като по американските филми Сигурно не си могъл да повярваш на очите си
да има оперативен дежурен.Проблема е че явно куца комуникацията между организациите.Такива сигнали почти не постъпват при военните.
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD