Мисля да си Купя таблет китайче

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
extext
Потребител
Потребител

Re: Мисля да си Купя таблет китайче

Мнение от extext »

При този всичко е перфектно (вече съм доволен) но ми отне 2 седмици в ровене из форуми и четене, ако нямах толкова нерви най вероятно щях да отида да си взема галаксито
ето тук http://www.slatedroid.com/forum/139-herotab-c8/" onclick="window.open(this.href);return false; може да се намери всичко за този таблет
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Zvan написа:
paco написа: скоро един приятел ми разправяше че май от януари тая година искали ДДС за над $30 ама нещо не ми се вярва
Не е 30 $, а 30 лв. Вече няколко пъти ми се налага да плащам ДДС като поп за пратки от извън ЕС. :x

Откъде си пазарувал, че плащаш ДДС? Специално в dealextreme всичко идва на цената, на която си го купил с фрее транспорт!
Правил съм поръчки за над 150 $ и не са ми взимали нищо!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
extext
Потребител
Потребител

Мнение от extext »

за таблета не съм плащал ддс , само 1.5лв такса на пощатата
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Няма значение откъде пазаруваш, стига да не е от ЕС. У нас от 1. януари 2010г за стоки над 30 лв, закупени от страна извън ЕС, се внася ДДС. Ако стойността на стоката надхвърля 300 лв, се заплаща и мито, и ДДС върху крайната стойност.
Длъжен си да платиш, но може и да се отървеш - ако не ти проверят пратката на митницата!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Da Edd написа:Няма значение откъде пазаруваш, стига да не е от ЕС. У нас от 1. януари 2010г за стоки над 30 лв, закупени от страна извън ЕС, се внася ДДС. Ако стойността на стоката надхвърля 300 лв, се заплаща и мито, и ДДС върху крайната стойност.
Длъжен си да платиш, но може и да се отървеш - ако не ти проверят пратката на митницата!
Явно често се случва - скоро поръчвахме някакви части за мотор бяха $25 от Китай и не плащах нищо в пощата :)
Sasho&Eva
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Sasho&Eva »

Aз си купих ето това - http://www.chinabuye.com/flying-touch-i ... -tablet-pc" onclick="window.open(this.href);return false;

android 2.2 е и си има gps,wifi,HDMI,и куп екстри , върви си доста добре 10.2 инча е голям дисплей и тъча е ок, за тези пари съм много доволен ползвам си gps-a в колата (има външна антена към него) , просто не си оцелил продукта. беше с фрии шипинг и не платин нищо в пощата.доста съм доволен от този саит.
Публикувай отговор