Защо не работят Светофарите ?!???

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Защо не работят Светофарите ?!???

Мнение от sawo »

admin написа:Не знам дали е хубаво да има зелена вълна ... все пак лесно човек може да се изкуши и да тръгне да гони светофарите и зелената вълна.
Идеята е вълната да се хваща с 40-50, иначе ако бързаш няма как да я хванеш :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

admin написа:Не знам дали е хубаво да има зелена вълна ... все пак лесно човек може да се изкуши и да тръгне да гони светофарите и зелената вълна.
Toчно напротив, зелена вълна се прави така, че да я минаваш със скорост 40-50. Ако избързаш, ще висиш на следващия сфетофар.

EDIT: Опа, sawo ме изпреварил...
fantamaniaka написа:как да има колегиалност като всяка 3-та кола е голф 3 с музика и ксенон от дм. град?
Проблема е че те винаги са прави и с предимство :)

:cheers:
Вече са BMW-та.
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

бе то и с работещ светофар на кръстовището на билата като идвам откъм железник как се прави ляв за 15 сек. от 10 автомобила при положение че от към руския пазар ми минат поне трима на червено и тея от опашката намерят първа да тръгнат... щото после 75 сек. ми е престой на червено, че пак нов опит
саше, пробвай от светофара на кауфланд надолу с 40-50 и си точно на червено на следващия към търговията преди моста :)
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Ииии стига е :mrgreen: и аз карам BMW от няколко години ама зимата не го прибирам в гаража като повечето де.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

nasenceto написа:Аз си мислех че нарочно са оставени. Специално на Била и долу до КАТ така движението ми се стори по отпушено. Колкото пъти минах, нито веднъж не видях повече от 2 коли опашка на който и да е вход/изход.
А знаеш ли, че 90% от шофьорите не знаят, че локалното не е с предимство! И изскачат без да се съобразяват!
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

klox написа:
nasenceto написа:Аз си мислех че нарочно са оставени. Специално на Била и долу до КАТ така движението ми се стори по отпушено. Колкото пъти минах, нито веднъж не видях повече от 2 коли опашка на който и да е вход/изход.
А знаеш ли, че 90% от шофьорите не знаят, че локалното не е с предимство! И изскачат без да се съобразяват!
О, това и на мен ми е голяма болка. Аз точно за това се счупвам да гледам в огледалото докато завивам на запад покрай КАТ идвайки от север.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

nenoneno написа:бе то и с работещ светофар на кръстовището на билата като идвам откъм железник как се прави ляв за 15 сек. от 10 автомобила при положение че от към руския пазар ми минат поне трима на червено и тея от опашката намерят първа да тръгнат... щото после 75 сек. ми е престой на червено, че пак нов опит
саше, пробвай от светофара на кауфланд надолу с 40-50 и си точно на червено на следващия към търговията преди моста :)
Аз пък се дразня като ми застане някой да може да гледа секундите ... 2-3 пъти съм го правил тоз номер,да се наредя най-отпред и гледам как си скуби косите от яд,че съм го прередил. :mrgreen:
klox написа:
Тва бая време ще мине да се научат тез дет уж бързат,че локалното е без предимство и си има отделен светофар ... :spank:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Princo написа:Аз пък се дразня като ми застане някой да може да гледа секундите ... 2-3 пъти съм го правил тоз номер,да се наредя най-отпред и гледам как си скуби косите от яд,че съм го прередил. :mrgreen:

ХахахХА. И аз също. Отзад колона, полвината коли не могат да се приберат от предишното кръстовище, а оня гъзар застанал на 10 метра от кръстовището. Малоумници.
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

бе то и с работещ светофар на кръстовището на билата като идвам откъм железник как се прави ляв за 15 сек. от 10 автомобила при положение че от към руския пазар ми минат поне трима на червено и тея от опашката намерят първа да тръгнат... щото после 75 сек. ми е престой на червено, че пак нов опит
Не си прав защото когато някой от руския пазар иска да отиде към севера и влезе на зелено и пред него има кола която иска да завия ляв завой към железник и ги затваря и ги оставя в кръстовището...

Иначе на тези които идват от руския пазар и минат от дясната лента се пререждат наляво за севера и железник МАЙКИТЕ ИМ МНОГО МИ ЗАБОЛЯВА ОТЗАД, СЕКА им пътя и ги затварям стига да съм първа кола ( или се блъскаме или отстъпват - все пак аз съм си с предимство ) :spank: :spank: :spank: :angry:
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

По-добре е без повечето светофари - визирам тези на Столетов , дори да е малко кофти в 17-18ч , през другата част е по-добре отколкото с тях...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

В 6 един чичка щеше да ме изтрещи доста лошо, понеже пуснах една кола и той решил, че и той ще минава, без да погледне дали има място и за него... Оправданието беше, че от руския пазар към железник се минавало трудно.
Публикувай отговор