Sonisphere 2011 - търси се човек с кола

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
ivdei
Начинаещ
Начинаещ

Sonisphere 2011 - търси се човек с кола

Мнение от ivdei »

Здравейте, със още един приятел, решихме, тази година да отидем на нормален концерт, а не да го пропуснем както винаги. Търсим човек с кола, със две свободни места във нея, няма абсолютно никакво значение дали става въпрос за Стара Загора или за Пазарджик, важното е да тръгнем от един от двата града. Наистина ще бъде добре, да си поделим парите за гориво със някой човек със кола, отколкото да ходим като мухи без глави по влаковете.

Ако има навити, пишете лично или в темата.

Поздрави!
Последно промяна от ivdei на Чет Юни 02, 2011 1:35 am, променено общо 1 път.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Sonisphere 2011 - търси се човек с кола

Мнение от sawo »

Аз имам кола, ама още се чудя дали да ходим... Вие как мислите да сте там? Имам предвид със преспиване ли, или направо след концерта обратно?
ivdei
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от ivdei »

Ами най-добре ще е обратно, иначе къде да нощуваме, сумати пари трябва да се дадат. А ако сме без кола направо не ми се мисли как ще се връщаме във тия тъмници и да гоним влакове посред нощи, ужас.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

И аз съм пред същата дилема (дали да ходя). Имам кола на газ, но честно казано не съм концертна личност и хич нямам излишни пари в момента :). Сори пичове :)
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Tenebrus написа:И аз съм пред същата дилема (дали да ходя). Имам кола на газ, но честно казано не съм концертна личност и хич нямам излишни пари в момента :). Сори пичове :)
хаха това за хвалба ли беше ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Изобщо даже :)

ако бях казал че е 115 коня щеше да е :P
ivdei
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от ivdei »

Вие сте страшни хора обаче, коли имате, пари собствени се предполага че имате, предполагам сте големи фенове на групите, но се колебаете?! Странни хора сте :lol: . Според мен единствената причина, която е основателна е, ако се издържате сами и наистина както един пич е казал, не живеете от въздуха... , но ако не искате да се лишите известно време от цигарките и кафенцето(образно казано), за да отидете, вие просто не искате да отидете или нямате достатъчно желание. . Аз отивам със пари които дефакто не са мои (теглени от кредитна карта), понеже нямам в момента, готов съм да се тракам по влаковете в тъмницата и въпреки това не се колебая дали да ходя :lol: . Знам ли, толкова помия съм изгледал че искам да отида на нещо различно от бай слави с мотора и тъпите смешки :x
Последно промяна от ivdei на Чет Юни 02, 2011 23:38 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Пич, нали се сещаш, че си имаме разходи...да не мислиш че живея от въздуха и мога ей така да си правя квото си искам...споко малко, не бързай със заключенията...

Тая кола да не съм я купил с песни...
ivdei
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от ivdei »

Не се заяждам, просто не се сдържах :D . Ами лошото е че когато няма достатъчно, човек трябва да работи със приоритети... А и при мен положението е различно, досега не съм ходил на нормален концерт, държа да подчертая че "нормален" по моите разбирания не е планета дерби или бай слави. На планета не съм ходил слава богу, само на бай слави.
Последно промяна от ivdei на Чет Юни 02, 2011 20:34 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

---
spam, няма нищо общо с темата.
Публикувай отговор