Преди 2 години лятото бях там и помня, че централната улица беше много зле - плочките бяха изпокъртени, но пък бургазлийките си бяха на ниво Доколкото виждам от снимките, ремонтът включва и подмяна на ВИК тръби, а под плочките е излят армиран бетон за основа, така че ще бъде много здраво.
Добре си е нашия, има доста повече място от повечето центрове. Иначе в Поморие ми хареса повече от този на Бургас - пак е от този тип, но доста по-просторен. Той вече би бил можеби по-добър от нашия Читалището им също е страхотно - намира се точно в центъра, има сцена и е доста модерна сграда - целия в стъкло като небостъргач
За това пък си имаме Методи Кусев (Ленин), която е страхотна. Да не говорим, че почти всички паркове и градинки се поддържат стаблино през цялата година.
Имаме страхотен център.. (като цяло).
A за бургас.. и те напредват, но ще им бъде трудно да се изръвнят с Варна, поне по мое мнение.
Baev написа:Младия кмет добре си върши работата. При нас в последните години нещата са в другата крайност.
абсолютно съгласен ... сякаш от както сме с този кмет градчето е някакво по "замряло" в гледна точка на ремонти на улиците и тнт ... Желев даваше доста повече парички за да им е "добре" на хората в смисъл доста по често имаше празненства и тнт.. но може би така го виждам само аз ...
"Колкото повече, толкова повече!"
А.А.Милн ("Мечо Пух")