Насочете ме към часовникар.
- The enD
- Старо куче медалист

Насочете ме към часовникар.
Не ми се занимава да търся часовникар и ще се оставя на вашият избор. Къде сте ходили и сте останали с добро впечатление. Кажете адрес или описание къде се намира.
Леко взе да ми пристяга верижката и ще ходя да ми я регулират, нищо работа, така че се надявам да не ми одерат кожата.
Мерси предварително.
Леко взе да ми пристяга верижката и ще ходя да ми я регулират, нищо работа, така че се надявам да не ми одерат кожата.
Мерси предварително.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Re: Насочете ме към часовникар.
На "Руски" срещу "Хапката", там където продават часовници има и часовникар.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Princo
- Старо куче медалист

Подкрепям ! Подариха ми наскоро сравнително скъпичък часовник,но ми беше доста голям,отидох с гаранцията и ми го скъсиха ! Тоя магазин от както се помня все там е бил и почти всички хора там ходят.Bul-Dog написа:На "Руски" срещу "Хапката", там където продават часовници има и часовникар.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
+1, там човека е добър, макар че аз носих веднъж златен ролекс беше му прецакан винта и не се нае да ми оправи, а то се слага една втулка и се навива резба на нея. Във франция ми го оправиха с/у 160 евро.
"There is no 'patch' for stupidity."
- z3us
- Потребител

Регулирането на верижката както казваш ти е елементарна операция и абсолютно във всеки магазин за часовници ще могат да го направят.Следователно трябва да се спреш на този,в който ще ти вземат най-малко пари.На мене магазина на Руски ми се струва малко скъпарски(лично мнение,може и да греша) и бих ти препоръчал да идеш в магазина в Универсалния(на 1вия етаж, близо до ескалаторите) или евентуално в този на пазара(срещу чешмата) или този срещу централния клон на Булбанк 
-
gild
- Потребител

Да, на руски е добър. Ще ти оправят верижката.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Брей-елементарна! Аз пък ти казвам, че във всеки магазин няма да ти свият каишка на часовник, то си трябват инструменти и прочее. Нямам наблюдения и да е скъпчия човека в тоя магазин(часовникаря, де)-на мен лично ми е оправял някви елементарни неща по часовници и ми е вземал по два лева. Скъпо ли е?z3us написа:Регулирането на верижката както казваш ти е елементарна операция и абсолютно във всеки магазин за часовници ще могат да го направят.Следователно трябва да се спреш на този,в който ще ти вземат най-малко пари.На мене магазина на Руски ми се струва малко скъпарски(лично мнение,може и да греша) и бих ти препоръчал да идеш в магазина в Универсалния(на 1вия етаж, близо до ескалаторите) или евентуално в този на пазара(срещу чешмата) или този срещу централния клон на Булбанк
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- z3us
- Потребител

Ми елементарна е да,един приятел даже сам си я регулира.Наистина часовникарите имат специални инструменти,с които става по-лесно и бързо всичко,но това не значи че единствено с тези инструменти е възможно да се получи.И не ми казвай,че във всеки магазин не могат да му я регулират,нали са длъжни когато някой си купи часовник от тях да му регулират верижката според неговата ръка.Иначе щом казваш,че в магазина на Руски е евтино-добре вярвам ти щом си им ползвал услугите,аз не съм и единствено мога да предполагам 
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
От тези при които съм ходил на пазара срещу чешмичката в магазина за часовници взимаха най-евтино за регулиране.
- The enD
- Старо куче медалист

За 5 минути съм минал през двете места и ще сравня цените. Мерси за отговорите.
- The enD
- Старо куче медалист

На пазара до чешмичката - 3 лева.
Магазина на Руски - 1 лев.

Магазина на Руски - 1 лев.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Брей 3лв... бая са дигнали акциите на пазара 
Това на руски къде се пада? Преди години под универсалния точно на руски имаше доста добър часовникар - по-точно жена беше, но изчезнаха преди бая години
Това на руски къде се пада? Преди години под универсалния точно на руски имаше доста добър часовникар - по-точно жена беше, но изчезнаха преди бая години
- The enD
- Старо куче медалист

Oт Часовника надолу, срещу Хапката.
-
ReSuRReCt
- Потребител

- Обратна връзка:
Аз от тези срещу чешмичката на пазара съм доволен, никога не са ми взимали прекалено скъпо или поне аз така си мисля.
Поздрави,Г.Стефанов!
Поздрави,Г.Стефанов!
-
nqkoi si
- Новак

на руски срещу хапката ми прецакаха часовника sector. смениха ми батерията там и започна да пуща вода,следва носене в софия и 60 кинта за смяна на всички уплътнения но нищо не се промени
аз повече не бих занесъл часовник там !