Младеж с неустановена самоличност

Всичко свързано с град Стара Загора.
fruitcake
Потребител
Потребител

Re: Младеж с неустановена самоличност

Мнение от fruitcake »

admin написа:Аз не съм казвал до сега във форума ама имам спечелена зелена карта, върнах им я в пликче :lol: бяха се под скрижили яката. Иначе в щатите съм ходил ... ммм да ... глупава държавица с глупави хора. Аз бях по покана на сина на един посланик, на първите няколко дена ме изгониха от хотела (урбано) защото съм се бил напил и съм се къпал гол в басейна в 5 сутринта и съм се опитвал да скоча от третия етаж в басейна ... което за мен това е минало свършено незапомнено, бил съм се бил напил :lol: Не си спомням .. маями е доста хубав град с една и съща температура през цялата година. Аз специално първия път когато ходих за виза се почувствах не трета ами трийста ръка човек. Отивам първия път до посолството и там папагала още като ми видя българския паспорт ме прати да си ходя, това е охраната на посолството. Не знам дали някой от вас го е чувствал ама тогава разбрах що за педераси сме българите. Случката не се развива в България. Та прибирам се аз и направо ми се ревеше, като разбрах що за хора ни имат и нашите политици, банда педераси нищо не правят по въпрос за реномето на държавата ни. Звъня аз на моя познат и му казвам, че аз няма да дойда, тъй като не ме пускат в посолството, по телефона ми казват: утре отиди пак. Който не е ходил, не знае, че ти трябва предварително платена такса и трябва да ти кажат за коя дата ти е интервюто. Току-така не можеш да цъфнеш там. Та отивам аз на следващия ден както ми каза моя човек и гледам пак същия педерас на гишецето. Гледа ме умно, давам аз паспорта ми, педала го разгръща и о чудо. Кани ме да влезна в посолството и такова нещо от рода да си вадя нещата от джобовете и да оставям телефона по разни гишета просто няма, пием чай с посланика докато ми оправят визата. За тези който не са ходили за виза и не знаят, обикновено те разпитва някаква бабичка на гише за визата и ти задава "умни" въпроси. При мен нямаше такова нещо, пиинах един чай с посланика на щатите за нея държава и на излизане от посолството ми върнаха паспорта с 10 годишна виза без и една дума да съм разменил с него какво ще правя в уса.
Значи темата се измести доста от заглавието ама ми стана интересно твоето мнение и мисля, че трябва да ти стана голям приятел с тия визи дето ти ги дават като флаери!
За едногодишния си престой в САЩ видях доста градове и места и се убедих, че съм готов на всичко за да замина и да остана там да живея.С удоволствие си разменям гражданството за такова американско :)
Иначе ти казваш, че е глупава държавица с глупави хора, ама това което ти си направил е баш българско което те прави доста по-простак от тях :)
gild
Потребител
Потребител

Мнение от gild »

Що, пича се е забавлявал, не е отишъл като някой мишок да гледа земята на бригадка и като ги питаш как са гладниците ти орговарят ... ми в USA съм.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

мдам, беше много хубаво. Бяхме голяма агитка отишли да разпускаме и се забавлявахме. На всеки го препоръчвам, стига да има възможност да може да си позволи да прави каквото си поиска.
"There is no 'patch' for stupidity."
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

gild написа:Що, пича се е забавлявал, не е отишъл като някой мишок да гледа земята на бригадка и като ги питаш как са гладниците ти орговарят ... ми в USA съм.
Какво имаш впредвид под "да гледа земята на бригадка"?
Ти имаш ли представа какво представлява тази студентска бригада?
Публикувай отговор