Кого бихте издигнали за президент?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Re: Кого бихте издигнали за президент?

Мнение от ksdh »

besniaa написа:Всяко издигане на непублична и непозната личност ще е обречено на провал - не защото човека е некадърен, а защото е непознат... Имената, които ти казваш, може да са умни и съвестни хора, но за масовия избирател са непознати... Затова казвам, че трябва да е публична личност...

Не бих казал, че тия хора са непублични личности, работата е там, че тях не ги канят в казионните телевизии! А не ги канят, за да не кажат неудобните истини за управниците, които са истинските господари и на тия телевизии! Вижте тая продажна журналистика, от БНТ, от БТВ, от Нова, а да не говорим за ТВ7! Те винаги обгрижват властимащите, довчера ближеха задниците на тройната ламя, по-преди - на мадридския плешив мошеник, а сега са също услужливо надупени и на ГЕРБ! Но пък, що да е чудно, те са все едни и същи, на практика те обслужват все едни и същи мафиоти!
Днес сутринта, гледах интервюто на Лора Крумова с Капка Сидерова, по Нова! Идваше ми да тресна телевизора, то бива слагачество и лъжи, ама тва мина всякакви граници! Чак сега, две години след като го изнесоха по СКАТ, от Нова се сетиха да питат, дали има такова обвързване, с гаранция за 150 000 евро, за кандидат-депутатите от Атака! Но, дори въпросът на Крумова беше слагачески - дали депутатите са ТЕГЛИЛИ кредит от 150 000 евро...! Абе, тъпа овца слагаческа, ако бяха теглили кредит, поне щяха да си ги сложат в джоба, а те стават гаранти за заем, тоест, може да се наложи да връщат пари, от които не са видели и стотинка, и които са отишли в нечии други банкови сметки, като на тая Капка, например! Отговора на Сидерова няма нужда да казвам, всички го знаете!

Та тези продажни, антибългарски медии, никога няма да поканят свестни хора! Засега, две са телевизиите, по които могат да се видят и чуят горепосочените - СКАТ и Канал 3! Басирам се, че повечето от вас, изобщо не могат да гледат тези телевизии, при все, че са напълно свободни за хващане от спътника! Мисля, че само Булсатком ги излъчва, на другите оператори ги няма!

Ангел Джамбазки е общински съветник в София, зам.-председател на ВМРО! Негова е идеята, държавата да отпуска преференциални кредити на циганите, които те да използват за материали и построяване на свестни къщи(а не на такива коптори, които гледаме по телевизиите), като циганина се задължава да работи на определени обекти, докато не изплати заема! Цитирам по памет, може нещо да пропускам, но тази е идеята, в общи линии!
dakatamen
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от dakatamen »

realprofesora написа:Меглена Кунева.Засега е най-добрата кандидатура.
Може още да съм на 17 години и да нямам право на глас, но само едно ще ти кажя. Меглена Кунева е един от най-големите национално предатели. Нима не си спомняш какво стана когато в Европа гласуваха за нашия АЕЦ. Затвориха реакторите с 2 гласа разлика, и на кого беше единия ....... точно на нея.
barrrakuda
Новак
Новак

Мнение от barrrakuda »

Светослав Малинов!
Във всичките си публични действия, изказвания съм го виждал да е спокоен, балансиран, демократичен (доколкото е възможно), син.
...
Вярвам на ББ, че е мъж "и си държи на думата". Т.е. няма да се кандидатира за президент.

Меглена Кунева изработи много хора на едни предишни избори. Беше първа във листата на НДСВ (само за да я засили)... хората гласуваха за нея по-скоро мажоритарно ... и накрая тя каза... ами няма значение, че са гласували за мен, аз съм си еврокомисар и т.н.
Нещо не ми харесва! Дали е заради правописната грешка в името - Меглена-Миглена, заради други изпълнения ... Е, аз не гласувах за нея.
...
А пък на един балотаж на едни президентски избори ходих, гласувах и задрасках и двамата кандидати - и Сидеров и Първанов
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

barrrakuda написа: Вярвам на ББ, че е мъж "и си държи на думата". Т.е. няма да се кандидатира за президент.
Ти си млад човек, нали? Вярваш, че ББ е мъж и си държи на думата...Аз пък ще ти кажа, че опита ми ме е научил, че този си държи на думата само докато получи следващите указания от "водещият си офицер", или господаря си-наречи го както искаш. Онези с банките управляват тая кочина-не лицето, което виждаме ухилено по тв всяка вечер!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Току-що ББ заяви по бтв,че няма да се кандидатира на тези избори 8O
Dog drags - no tracks...
Аватар
AquiLA^
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от AquiLA^ »

Хора според мен ББ няма да се кандидатира за президент. Колкото и да не го харесвам, едва ли е пълен идиот. Президента има предимно представителни функции и почти никаква власт. Почти цялата власт в БГ е в министър председателя. Вероятността да се откаже от властта, за да стане президент според мен е около 0%.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

А сега, и един хамалин да си каже мнението... :D

Светослав Малинов е от партията на циганина Ив.Костов, и явно човека, който пише за него, е видял афишите му из града! Но това са афиши за предварителни, вътрешни избори в СДС и ДСБ, и не се знае, дали Малинов ще ги спечели, за да бъде издигнат в истинските избори! Личното ми мнение обаче е, че едва ли ще е по-малък боклук от партшефа си Костов!

Колкото до ББ, все още не се знае, дали ще се кандидатира, той си мени мнението по 5 пъти на ден! Но ако все пак се въздържи, ще е само от страх, да не загуби! А това е съвсем реално, предвид на бързо падащия рейтинг на партията му, и лично неговия! Една загуба на президентските избори би означавало тотален край на кариерата му, а той е твърде честолюбив, за да го допусне! Има и втора вероятност - той е нечий проект, и ще направи това, което му се нареди!

Честно казано, досега не виждам нито един кандидат, който да ме е заинтригувал! Само едни и същи мутри, на познати мошеници и национални предатели!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Виж сега, Сталин-може и да е циганин Иван Костов, може и всякакъв да е, но едно няма дори и ти да отречеш-от всички, които се "упражниха" на министър-председателския пост, няма по-способен и по-умен от него. Надявах се, от дистанция на времето, да можеш да го отчетеш този факт. Но да гледаш чак дотам черногледо пък не бива.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Bul-Dog написа:Виж сега, Сталин-може и да е циганин Иван Костов, може и всякакъв да е, но едно няма дори и ти да отречеш-от всички, които се "упражниха" на министър-председателския пост, няма по-способен и по-умен от него. Надявах се, от дистанция на времето, да можеш да го отчетеш този факт. Но да гледаш чак дотам черногледо пък не бива.
Зависи способността му в какво се изразява ... Защото и царчето беше способен в разграбването...и доста други...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

besniaa, айде кажи ми с какво те "разграби" Негово Величество? Комуноидите спретнаха чрез верните си роби тая партенка и всички заповтаряха като зомбита.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Bul-Dog написа:besniaa, айде кажи ми с какво те "разграби" Негово Величество? Комуноидите спретнаха чрез верните си роби тая партенка и всички заповтаряха като зомбита.
Да и царя не си оправи имотите нали :) Дойде с трабантче и големи обещания, замина си със самолет тихо и един куп документи за земите му :)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

В интерес на истината симеон имаше идеи, само че, като видя, че тука нищо не става и реши да си оправи неговите имоти. По интересен е въпроса чий интереси защитаваше той, тъй като разказват, че той самия не е имал пари да финансира тази кампания, а охраната му, аз съм свидетел биеше буквално хората който се опитваха да се приближат до лимузината му още преди да започне предизборната му кампания.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

sawo написа:
Bul-Dog написа:besniaa, айде кажи ми с какво те "разграби" Негово Величество? Комуноидите спретнаха чрез верните си роби тая партенка и всички заповтаряха като зомбита.
Да и царя не си оправи имотите нали :) Дойде с трабантче и големи обещания, замина си със самолет тихо и един куп документи за земите му :)
Никъде не си е заминавал. Негово Величество Царя на всички Българи не е абдикирал никога!
Беше изгонен като невръстно дете заедно с цялото си семейство от безбожните комунисти.

ПП. Обзалагам се, че никога не сте и отваряли този сайт! Но с удоволствие слушате лъжите на българомразците-Станислава Трифонова, гоце и цялата друга пасмина.

http://www.kingsimeon.bg/media/audio" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от Bul-Dog на Чет Юни 09, 2011 18:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Да така беше, само че, той се отказа от титлата си и съответно вече е само Симеон.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

admin написа:Да така беше, само че, той се отказа от титлата си и съответно вече е само Симеон.
Титлата на Негово Величество е наследствена-той наследи на трона своя баща блаженопочившия Борис Трети- Обединител на Българите!

Цар Симеон Втори никога не е абдикирал!
Публикувай отговор