Кого бихте издигнали за президент?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Кого бихте издигнали за президент?

Мнение от HyBRiD-X »

Bul-Dog написа: Никъде не си е заминавал. Негово Величество Царя на всички Българи не е абдикирал никога!...
По-полека с определението "Негово Величество Царя на всички Българи". Симеон Борисов Сакскобургготски никога няма да е мой цар, княз и каквато там "благородна" титла му сложиш!!! Просто нищо българско не виждам в австрийско-немско-френското му потекло!!! Общо взето след Иван Асен II всичко, що е било цар или княз на България, е леш...
P.S. Лично мнение, не се засягай(те) от него!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

HyBRiD-X написа:
Bul-Dog написа: Никъде не си е заминавал. Негово Величество Царя на всички Българи не е абдикирал никога!...
По-полека с определението "Негово Величество Царя на всички Българи". Симеон Борисов Сакскобургготски никога няма да е мой цар, княз и каквато там "благородна" титла му сложиш!!! Просто нищо българско не виждам в австрийско-немско-френското му потекло!!! Общо взето след Иван Асен II всичко, що е било цар или княз на България, е леш...
P.S. Лично мнение, не се засягай(те) от него!
И аз така мисля, никакъв цар не е - беше министър-председател - никъде другаде по света няма цар-министър-председател - едната длъжност изключва другата...

На въпроса, по негово време той си оправи собствеността върху доста имоти, земи и места. Неговия министър Милен Велчев беше лично облагодетелстван от сделката с външния дълг - обширна тема, която няма да разисквам тук... Пак Милен Велчев и брат му придобиха на учудващо ниски цени доста парцели и места по морето и особено Сл.Бряг... Неговите хора в лицето пак на Милен Велчев, Мирослав Севлиевски и други бяха засечени да летуват и почиват с Иван Тодоров-Доктора, спорна личност - завършила безславно земния си път, но приживе явно си е заслужила участта... Пак господин Симеон Борисов дойде с гръмките обещания за 800 дни и ставаме Швейцария.. и пак - КУР.. И пак г-н Симеон Борисов направи пирамидална партия, нещо като ВИС-2 и ГЕРБ - с един на върха, края на която е печално известен... Та ето това са част от нещата, случили се по времето на Симеон Борисов... :cheers:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Bul-Dog написа:
admin написа:Да така беше, само че, той се отказа от титлата си и съответно вече е само Симеон.
Титлата на Негово Величество е наследствена-той наследи на трона своя баща блаженопочившия Борис Трети- Обединител на Българите!

Цар Симеон Втори никога не е абдикирал!
Не знам, не искам да споря, имам спомен, че се отказа от титлата си защото иначе не може да бъде премиер, нещо такова, но нямам точен спомен.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Оф! Вие държите Негово Величество да е чистокръвен Българин като Вас!? За съжаление по едни съвсем определени исторически причини това е невъзможно.
Но защо се срамувате от предците си-те избраха Цар Фердинанд за цар на всички Българи-оттогава и датира наследствеността на Короната! Носете гордо името Българин! И ние имаме царство и ние имаме традиции-не изпадайте в овчи възторг по сватбите на английските содомити, а се гордейте с нашата славна история!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Малко са царете, с които наистина може да се гордееш. Ние сме имали много такива, но точно този според мен не е от тях. Аз не вярвам на никакви медии и прочие, само на това, което виждам. Половината му правителство беше страшно корумпирано, другата половина бяха някакви чужди костюмарчета, които освен да грабят с друго не станаха известни. Царя освен да си оправи имотите реално почти нищо полезно не свърши. От тук идва въпроса за 800-те дни. Глупав ли е, или лъже нагло. За да кажеш, че ще оправиш всичко в България за 800 дни или трябва да си много глупав, или да лъжеш нагло, за да имаш подкрепа докато си уредиш сметките. Пределно ясно е, че това което обеща царя не можеше да се случи. Както казах въпроса е защо го каза :)
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Въпроса е, че това е историята на тая страна и на този народ! Така или иначе. Не забравяйте, че човека е временно на този свят, но България е била и ще бъде!
Относно Негово Величество-ние не можем да съдим, има си Бог за това! От дистанция на времето обаче можем да видим, че след Освобождението, та до днес, България изживя славни дни само и единствено като Царство!

Боже, Царя ни пази!

Един Народ, една Вяра, един Цар!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Bul-Dog написа:Въпроса е, че това е историята на тая страна и на този народ! Така или иначе. Не забравяйте, че човека е временно на този свят, но България е била и ще бъде!
Относно Негово Величество-ние не можем да съдим, има си Бог за това! От дистанция на времето обаче можем да видим, че след Освобождението, та до днес, България изживя славни дни само и единствено като Царство!

Боже, Царя ни пази!

Един Народ, една Вяра, един Цар!

Не точно... Истинското ни Царство е периода до 1393/1396 год и в тогава е имало много моменти, с които можем да се гордеем - историята го показва.. А г-н Борисов е внук на Фердинанд - "служебно" назначен за цар на българите - нито е българин, нито е от фамилия, съпричастна към българската история. Никога не ме е било срам , че съм българин, но ако някъде в чужбина ме представят като съгражданин на Симеон - ще ме е срам, че ме сравняват с него - жалък и меркантилен човек...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Страхувам се единствено, че тече някаква абсолютна подмяна на ценности-ако те представят като съгражданин на Хр. Стоичков, би се гордял, нали?
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Bul-Dog написа:Страхувам се единствено, че тече някаква абсолютна подмяна на ценности-ако те представят като съгражданин на Хр. Стоичков, би се гордял, нали?
Да се гордея - не бих казал, но го предпочитам пред Симеон Борисов...
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

О.з. полк. Ангел Тюфекчиев - президент!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

аз лично бих издигнал Иван Ганев за президент...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Сега като гледам кандидатурите ... не искам да гласувам за нито един от тези, но все пак ще отида да пусна празна бюлетина за да се води, че съм гласувал да не се възползват други от гласа ми.
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор