Въпрос към всички...

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Въпрос към всички...

Мнение от fantamaniaka »

хах
нз ама мислех че темата ще е малко по сериозна..
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

realprofesora написа:Оператор Спомагателни дейности-Парова станция и Хладилни и Въздушни компресори-Загорка АД
Имам много опит в много дейности , инструменти и база.И ,ако на някой нещо му трябва помощ, срещу минимално заплащане естествено-ще помогна с каквото мога. :cheers:
В тая парова станция си е голяма жега. Скоро монтирах едни глупави огледала и оператора ми каза, че лятото стигало до 50градуса. 8O

Занимавам се с рекламна дейност и предлагам услуга: водо-абразивно рязане.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
kroko
Новак
Новак

Мнение от kroko »

Продавач-консултант + Продажба на облицовачни камъни и камък за градене а също съм много добър на Half-Life 1.6 :P :D
Аватар
zv3rA
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от zv3rA »

В киното работя.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

fantamaniaka написа:хах

Темата си е напълно сериозна, а това, че има комплексари, които си правят нови никове, за да не ги разпозная кои са, си е пълна тяхна тъпотия! Няма срамна работа, всеки е добър в нещо, а кой знае, може и да си помогнем с каквото можем, някой ден, ако се наложи!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

ksdh написа:
fantamaniaka написа:хах

Темата си е напълно сериозна, а това, че има комплексари, които си правят нови никове, за да не ги разпозная кои са, си е пълна тяхна тъпотия! Няма срамна работа, всеки е добър в нещо, а кой знае, може и да си помогнем с каквото можем, някой ден, ако се наложи!
И аз това обяснявам на родата си, ама те се срамуват от работата ми...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Енергетика-ел.централи подстанции и мрежи.
Стара Загора
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Все още съм студент в " Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия - София ", силно се надявам до година по това време да съм дипломиран инженер специалност строителство на сгради и съоръжения :D
Със сегашните си знания мога да вдигна някое хале и не много висока сграда :D Преди се занимавах и с програмиране, сега ако се напъна мога да се сетя за някой цикъл, но доста време мина от последния код който писах :mrgreen:
Работил съм и като общ работник през летата от ремонт на къщи до събиране на картофи и амбулантен търговец :D
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

klox написа:
realprofesora написа:Оператор Спомагателни дейности-Парова станция и Хладилни и Въздушни компресори-Загорка АД
Имам много опит в много дейности , инструменти и база.И ,ако на някой нещо му трябва помощ, срещу минимално заплащане естествено-ще помогна с каквото мога. :cheers:
В тая парова станция си е голяма жега. Скоро монтирах едни глупави огледала и оператора ми каза, че лятото стигало до 50градуса. 8O

Занимавам се с рекламна дейност и предлагам услуга: водо-абразивно рязане.
To аз бях на смяна кога монтира огледалото в Парова, но не помня да сме говорили за жегите.Жегите лятото в цеха достигат не повече от 35*С , а като се качиш на високото на котела си е бая топло и може да надхвърли 50*
А иначе си имам изолиран офис с компютър и от там следя котлите.В офиса си има климатик Chofu.Taka , че жегите остават за някой друг. :cheers:
Popopopopo
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

И аз все още съм студент в Лесотехнически университет, гр.София и след 2 години завършвам специалност, Ландшафтна архитектура.Вече мога да твърдя, че имам доста стъбилна подготовка и никакъв опит в областа. Иначе работя като разпоредител-гардеробиер в НДК :smoukin: :cheers:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Аз пък съм машинен инженер. Малко богче съм на SolidWorks и тримернто моделиране и се справям с всичко което е свързано с производството на заварени метални конструкции. Освен тва от предишната фирма ме пратиха да карам едногодишен курс за "Инженер по заваряване" (мислех че във ВУЗ-а съм видял всичко, ама тука ми изпиха мозъка... и пак изпити по съпроматче, металознание и други неща). След като реших да се махна, ми го набиха с 4 бона неустойки заради него де (а аз си мислих че са затрили документите, ама пак грешна информация от кофти хора). Правя програмите за газорезната, че и си ги кълцам отвреме навреме. Чертежи за прозиводствот, разгъвки за абканта, разкрой на материал и т.н. Случвало се е да съм редактор на преводи EN-BG на стандарти с инженерна насоченост (LPG индустрията) за Българския институт по стандартизация (накрая се наложи всичките да ги превеждам наново, щото идиотите преди мен си нямаха и идея кво са чели). Разработвал съм бая нови изделия пак за петролни и LPG съоръжения (нови модели газ- и бензин-колонки, клапанчета, преработка на помпи и агрегати и кво ли не още. Aбе отворите ли сайта на Kълвача, 90% от тримерните модели са мои или с мое участие. В момента с настоящата фирма бачкам за братята американци и полигона на NATO, бачкали сме за Alstom, за тецовете, имаме доста построени халенца от метална кострукция (Последното по голямо е на Римекс - на изхода за Нова Загора точно срещу входа за АТЗ-то). От скоро имаме наши неща и в Челопеч (мината - и там запдняци, и там диви изисквания).
Баси, аз си написах биографията, сега очаквам оферти за работа :lol: :lol: :lol:

Edit: Ей тук бачкам сега
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

nasenceto написа:Аз пък съм машинен инженер. Малко богче съм на SolidWorks и тримернто моделиране и се справям с всичко което е свързано с производството на заварени метални конструкции. Освен тва от предишната фирма ме пратиха да карам едногодишен курс за "Инженер по заваряване" (мислех че във ВУЗ-а съм видял всичко, ама тука ми изпиха мозъка... и пак изпити по съпроматче, металознание и други неща). След като реших да се махна, ми го набиха с 4 бона неустойки заради него де (а аз си мислих че са затрили документите, ама пак грешна информация от кофти хора). Правя програмите за газорезната, че и си ги кълцам отвреме навреме. Чертежи за прозиводствот, разгъвки за абканта, разкрой на материал и т.н. Случвало се е да съм редактор на преводи EN-BG на стандарти с инженерна насоченост (LPG индустрията) за Българския институт по стандартизация (накрая се наложи всичките да ги превеждам наново, щото идиотите преди мен си нямаха и идея кво са чели). Разработвал съм бая нови изделия пак за петролни и LPG съоръжения (нови модели газ- и бензин-колонки, клапанчета, преработка на помпи и агрегати и кво ли не още. Aбе отворите ли сайта на Kълвача, 90% от тримерните модели са мои или с мое участие. В момента с настоящата фирма бачкам за братята американци и полигона на NATO, бачкали сме за Alstom, за тецовете, имаме доста построени халенца от метална кострукция (Последното по голямо е на Римекс - на изхода за Нова Загора точно срещу входа за АТЗ-то). От скоро имаме наши неща и в Челопеч (мината - и там запдняци, и там диви изисквания).
Баси, аз си написах биографията, сега очаквам оферти за работа :lol: :lol: :lol:

Edit: Ей тук бачкам сега

Не думай, в Никол-инженеринг ли си? Чак сега ми светват някои неща... :lol: Между другото, Зденек знаеш ли го? Колкото як, два пъти по-прост! :lol: :lol: :lol:
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Тъй, откровение, за откровение- кво означава никнейма? КСДХ? Кво ще рече?

Никнейма ми е абревиатура на имената ми, да не се чудите повече! :D
Аватар
AquiLA^
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от AquiLA^ »

Аз съм студент по Автоматика, Информационна и Управляваща Техника (Профил Роботика) последна година в ТУ-София. От началото на другия месец ще съм на пазара на труда :) .

П.С Въпрос към насенцето. Това хале до нефтобазата от много време ми е интересно какво ще става. Ще дадеш ли малко информация за него?
3AgHuK
Потребител
Потребител

Мнение от 3AgHuK »

fantamaniaka написа:в поделение...
+1.Ходя от време на време на работа,от време на време давам дежурства,понякога почивам повече отколкото работя,понякога обратното.Чакам да пуснат някоя мисия и да кандидатствам.Хрантутник на държавата :lol: Иначе чисто любителски се занимавам с много неща,но само от ремонта на PC си докарвам някой друг допълнителен лев :cheers:
Изображение
Публикувай отговор