КОШ №1 -За нещата от живота....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Заключено
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: КОШ №1 -За нещата от живота....

Мнение от admin »

Абе да ти кажа тоя папагал, болен сидеров нещо не ме кефи в последно време, май нещо е мръднал. Преди години гласувах за него, но нещо не ме кефи с действията си. Очаквах повече от него, а той е някак си идиот .. познавам глупави хора ..не мога да го сравнявам с тях, той е под тяхното ниво. Според мен е за психиатрична клиника.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Изключително точен беше Андрей Райчев. Изказа моите мисли на глас.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

admin написа:Абе да ти кажа тоя папагал, болен сидеров нещо не ме кефи в последно време, май нещо е мръднал. Преди години гласувах за него, но нещо не ме кефи с действията си. Очаквах повече от него, а той е някак си идиот .. познавам глупави хора ..не мога да го сравнявам с тях, той е под тяхното ниво. Според мен е за психиатрична клиника.

Не! Човекът не е болен-просто си е продал душата. И той като много други излезе не такъв за какъвто се представяше. Просто поредната кукла на конци. Един Меди Доганов-но в другия поляритет-създаден да обира националистическите гласове на електората. Просто Партията майка играе с пълния набор от карти-т.е. мамят на едро, не са оставили нищо на случайността!

nasenceto написа:Изключително точен беше Андрей Райчев. Изказа моите мисли на глас.

Насе, хубаво е човек да познава враговете си. Ако принадлежиш към Българския род-никога, ама никога няма да вярваш и думица на тоя шизофреник. Тоя продажник престана да съществува за мен, когато в едно предаване пак по същата турска телевизия Бтв, се погаври с паметта на Апостола! Просто снощи като видях нахилената му противна мутра, смених канала и се забавлявах искрено с шоуто на Денис.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aз не казвам че му вярвам или че му симптаизирам. Казвам само че точно това което си мисля от няколко дена, излезе като родна реч омайна сладка от неговите уста. Не съм повлиян от него, просто точно така разсъждавам.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Едно, че сам по себе си е отвратителен противняк, самото му държане, начин на изразяване, т'ва налудно непрекъснато въртене на ръце, кривогледата му мутра. Но, Еврей Райчев е и съвсем осъзнат българомразец. На мен или на теб, на мислещ човек той не би направил впечатление-но неговата отрова е насочена към младите, които тепърва изграждат мирогледа си и там т'ва дяволско семе търси своите резултати. В тая връзка смятам, че всеки имащ себе си за Българин, би трябвало, срещайки тоз урод да му се изхрачи в кривата мутра! :angry:

Не се съмнявай, че уроди като този са изучавали правилните науки за манипулиране и че не знае как да каже лъжите си така, че все едно казва чиста истина.
За това ти говорех в една друга тема-че трябва да помним враговете си и да не им прощаваме. Никога!

http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekra ... emeto.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Левски е конекрадец и онова другото момче на бай Петко от Калофер..."
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Moя човек е направил страхотни снимки от заслона пак и не мога да не ги споделя:

Изображение

Ето ги и другите:
http://www.facebook.com/home.php#!/phot ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Общо на линия са 22 потребители - доста бе...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Еми .. колкото - толкова :wink: Нека да има.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Ама хубава работа си е да цъкаш игрички с геймпад.Най-добре похарчените ми 18 лв. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Хубава ако имаш време... никой неще да вземе моя безжичен gamepad.. :P
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Гледайте Нова тв. "Фелацио с Валерия Велева" на гости на безсмъртния вожд и пожарникар!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Това сега пропаганда ли е :?: :lol: Ние искаме да гледаме, канал 3 :P
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Г-жа В. е пропаганда, да! Пропагадна е дори. Такова слагачество няма къде да се види. Дори и в "канал 3".
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

В последно време гледам само новините от време на време, нещо ... имам чувството, че се опитват да ни пробутат филм който вече сме гледали. Целия политически живот на нашите управници все едно го гледам на повторение или може би за 3-4 път. До такава степен са ми без интересни.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

admin написа:В последно време гледам само новините от време на време, нещо ... имам чувството, че се опитват да ни пробутат филм който вече сме гледали. Целия политически живот на нашите управници все едно го гледам на повторение или може би за 3-4 път. До такава степен са ми без интересни.

Ако само го гледахме този филм, щеше да е хубаво, ама ние си участваме в него, и то все откъм смачканата страна! Ама и друго ме заинтригува - да не си решил да смениш възгледите си? Щото, до вчера не говореше така! Но пък, лошо няма, радвам се, че най-сетне ще прогледнеш, надявам се, че и аз съм допринесъл за това!
Заключено