Качествени изделия от сребро

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
vortex29
Новак
Новак

Качествени изделия от сребро

Мнение от vortex29 »

Здавейте. Въпросът ми е къде според вас мога да намеря най-добрите изделия от сребро в частност мъжка гривна и синджир. Става въпрос за град Стара Загора. Благодаря предварително :)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Качествени изделия от сребро

Мнение от admin »

Направи си по твой дизайн. Отиди при някой златар да ти направи нещо което на теб ти харесва. Разгледай се из интернет и сам прецени. Излиза по евтино ако ти го направи някой от колкото ако го вземеш от ателие или от куфарните търговци на главната.
"There is no 'patch' for stupidity."
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

Къде има леяри на сребро и могат ли да ми отлеят нещо с мое старо сребро и ако не, изкупува ли се :roll:
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Изкупува се, ама цената няма да ти хареса. Наскоро продадох един пръстен 85 стотинки за грам среброто.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Качествени изделия има в чужбина. Преди време си купих верижка от тук, за седмица стана цялата черна, при условие че не се потя често и се къпя всеки ден. Донесоха ми подобна от Русия, направена в град Ярославль в местния завод за златни и сребърни украшения, вече 2 години цвета едва се е променил откакто за пръв път си я сложих. Тук ползват някакво турско сребро или не знам и аз какво точно, но меко казано не го бива. Досега единствено съм имал донякъде позитивен опит с един магазин силвина или нещо такова се казваше, намира се на ъгъла на пешеходната зона в центъра точно срещу полицейското управление до заведение Дръмс. Входа му гледа към пешеходната зона, пада се първия от редица магазини на първия етаж на жилищен блок. Взех си преди време сребърна плочка от там на доста прилична цена, имат си златар който изработва доста неща.
carina2006
Новак
Новак

Мнение от carina2006 »

Аз не съм съгласна,че тук няма качествено сребро Маниачка съм на тема сребърни бижута и често си купувам Лично аз съм най-доволна от магазина в универсалния на втория етаж КРАМИС Повечето бижута са български и проблем с качеството не съм имала ,а и момичето което работи там е изключително любезно
Публикувай отговор