M-tel промоция
- nasenceto
- келеш
M-tel промоция
"Уважаеми клиенти, всеки делничен ден до края на юни, между 13 и 16 часа, можете да заплатите вашите просрочени и нови фактури, с 5% отстъпка от тяхната сума. Заповядайте в магазин на М-Тел или партньорската мрежа.
Всички Ваши фактури, издадени до момента, са платени."
Ей тва горното ми го изписа, като влязох да проверя за нова фактура... Ако има все още някой на м-тел и не си е платил сметката, да се възползва. Аз като голям гений, все бързам да плащам още като излезе и съм отървал...
Всички Ваши фактури, издадени до момента, са платени."
Ей тва горното ми го изписа, като влязох да проверя за нова фактура... Ако има все още някой на м-тел и не си е платил сметката, да се възползва. Аз като голям гений, все бързам да плащам още като излезе и съм отървал...
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: M-tel промоция
"Ако има все още някой на м-тел"

- ksdh
- Потребител
fantamaniaka написа:"Ако има все още някой на м-тел"
Май има и такива будали!
- nasenceto
- келеш
Има. Аз. Не смятам да се махам. За сега нямам проблем с тях, а чувам кофти отзвуци и за виваком и за глобул, т.е. всички са еднакви май.
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Има. Аз. Не смятам да се махам. За сега нямам проблем с тях, а чувам кофти отзвуци и за виваком и за глобул, т.е. всички са еднакви май.
Къде го чукаш, къде се пука? Щом сам се причисляваш към будалите, твоя си работа, лично аз не проявявам пристрастие към който и да е оператор!
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Ти имаш GSM? Леле, колко учудващи неща научава човек всеки ден...
- ksdh
- Потребител
Я, Брусича възкръсна като Феникс! Прав си Брусе, нямам GSM, имам мобилен телефон, и то бая време отпреди тебе! 

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Хахахах...може може...добре че знаеш аз от кога имам...навлек...
Т'ва си като малките деца "каквото и да кажеш +1"...колко си жалък пич...сигурно майка ти те е изтървала няколко пъти неподходящо...
Т'ва си като малките деца "каквото и да кажеш +1"...колко си жалък пич...сигурно майка ти те е изтървала няколко пъти неподходящо...
- ksdh
- Потребител
Tenebrus написа:Хахахах...може може...добре че знаеш аз от кога имам...навлек...
Знам аз, щом казваш GSM, много добре знам! Ние, хамалите, всичко знаем, за разлика от тебе, дето и едно име не можеш да сколасаш, та си се кръстил на шмиргел!
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Знам че нарушавам правилно 14...ама малкия ти селяндурски мозък не може да проумее какво значи ника ми...
Наричам го GSM, защото така се казва. Имаш още поне 1-2 седмици усилено четене по темата, преди да можем да си говорим на нея на близко до моето ниво, селтак...
Сигурно от 78-ма имаш клетъчен.
Все съм разговарял с тъпи хора, но като тебе друг няма. Толкова много да изпишеш, и едно смислено нещо да няма...това е сигурно някакъв талант...
Само си спомням едни голи закани че няма да пишеш повече...ееех къде отидоха те? Но, както всичко друго което казваш...голословие...
От тук нататък, ще си спазвам правило 14...пиши си на воля чадо, и без това нямаш явно какво друго да правиш с мизерния си животец...
Наричам го GSM, защото така се казва. Имаш още поне 1-2 седмици усилено четене по темата, преди да можем да си говорим на нея на близко до моето ниво, селтак...

Все съм разговарял с тъпи хора, но като тебе друг няма. Толкова много да изпишеш, и едно смислено нещо да няма...това е сигурно някакъв талант...
Само си спомням едни голи закани че няма да пишеш повече...ееех къде отидоха те? Но, както всичко друго което казваш...голословие...
От тук нататък, ще си спазвам правило 14...пиши си на воля чадо, и без това нямаш явно какво друго да правиш с мизерния си животец...
- ksdh
- Потребител
Tenebrus написа:Знам че нарушавам правилно 14...ама малкия ти селяндурски мозък не може да проумее какво значи ника ми...
Айде бе, много ти е сложен ника, има си хас! Ама знам ли, може и несъзнателно да си се кръстил на камък за шмиргел, а пък може и шмиргелист да си! Щом аз съм хамалин, кво лошо има, ти да си шмиргелист? Поне ще вършиш нещо полезно!

Както искаш си го пиши, ама поне не се излагай, питай и други хора, щото аз може да съм тъп, ама ти биеш рекорда, че и претенции чак имаш! Като гледам кви смислени неща каканижеш, чак да ти се доплаче! А истината е, че за да ме стигнеш, бая хляб и сол трябва да изядеш, ама пак се съмнявам! Както е казано, трябва да имаш данни, не ставало само с ядене...!
Никога не съм се заканвал, че ще спра да пиша, казвал съм го! И ще го направя, кат му дойде времето!

- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Тази тема нещо взема да минава в оффтопик. Придържайте се към темата.
"There is no 'patch' for stupidity."