В крак с времето (новите герои)
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: В крак с времето (новите герои)
Интересно са го направили, спор няма. Относно останалия спор, честно казано за мен ако не е била помощта на русия сега може би всички щяхме да сме с чалми на главите си. Спор няма, да платили сме си освобождението, но това са били реални хора който са хвърлени в битки и са оставили костите си по нашите земи. Това, че нашите политици в последствие и както винаги са ни предали по един или друг начин, вината не е на хората който са умрели за нашата свобода. Това според мен са две отделни неща които много често биват смесвани, а не би трябвало. До колкото съм запознат с историята, ако не е била пак великата червена армия ... ха сега ми идва на акъла, че следващата може да е китайската
... кой ли знае до какво щеше да ни доведе новия световен ред на Хитлер. До колкото знам, ключово място изиграват руснаците, че омаломощават армиите на Хитлер за да се запишат останалите съюзници. Пак повтарям, хората който са дали живота си били реални хора, биещи се за освобождение и справедливост. Предателството е дошло после, но то няма нищо общо с хората паднали в битка за свободата на България.

"There is no 'patch' for stupidity."
- nasenceto
- келеш
Напълно вярно. Все пак не е лошо за няколко дена да има нов поглед върху някои заобикалящи ни неща. Още повече, ако всеки ден минаваш покрай един и същ паметник, накрая просто изключваш за него и той става просто част от пейзажа. Аз не приемам изрисуването за подигравка, а просто за едно много оригинална идея, която ни напомня както за историята, така и светва лампата да внимаваме за бъдещето. Все пак надписа е многозначителен - "В крак с времето".
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
http://www.dnes.bg/sofia/2011/06/21/koi ... mal.121869" onclick="window.open(this.href);return false;
"Всяко чудо за 3 дена"
"Всяко чудо за 3 дена"