КОШ №1 -За нещата от живота....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Заключено
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: КОШ №1 -За нещата от живота....

Мнение от sawo »

Че то в тоя филм има ли страна, която не е смачкана? :)
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

admin написа:В последно време гледам само новините от време на време, нещо ... имам чувството, че се опитват да ни пробутат филм който вече сме гледали. Целия политически живот на нашите управници все едно го гледам на повторение или може би за 3-4 път. До такава степен са ми без интересни.
Гледам само EuroSport и Eurosport2(футбол за жени, колоездене по експерементални писти :mrgreen: ), другото си го набавям избирателно от инет. :cheers:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Абе, само на мен ли не ми работи BBCode-a или е спрян за целия форум?
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не помня да съм го изключвал и сега като гледам си работи .. май ... уж ... Ще питам sawo дали нещо не се е заигравал с него нещо.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не съм пипал нищо, пък и какво му е на кода? :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Явно не работи само в раздел "Разни боклуци"
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3907291" onclick="window.open(this.href);return false;
"В Турция: Заплата 1100 евро ако станеш овчар"

Някой с мен за компания?
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз бих ти правил компания ...
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3929231" onclick="window.open(this.href);return false;

Mного добра статия. Един икономист описва много точно последствията от вдигането на минималната заплата и икономическата обстановка.
Аман от тея гърци. Трябваше да фалират преди две години още. Колкото по-късно фалират, толкова повече пари ще трябва да изкарат европейските данъкоплатци, че да им платят лакомията.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

nasenceto написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3929231

Mного добра статия. Един икономист описва много точно последствията от вдигането на минималната заплата и икономическата обстановка.
Аман от тея гърци. Трябваше да фалират преди две години още. Колкото по-късно фалират, толкова повече пари ще трябва да изкарат европейските данъкоплатци, че да им платят лакомията.
:lol: :lol: :lol:
Абе ти къв си бе? Наистина ли вярваш още в дядо Коледа или само тъй си ги дрънкаш разни-ден да мине...
Навремето крадливите комунисти така оправдаваха построяването на развития си социализъм(по-точно непострояването му), с външни фактори и "международното положение". Сега, техните отрочета-още по-крадливи и подли, но не научили нищо ново-се опитват с Гърция да си измиват ръцете. Дето се вика в Сърбия се биха-българите пак пострадаха най-много.
Аман бе! Аман от наивници!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Явно за пореден път или не четеш правилно, или само между редовете и си правиш грешни конспиративни изводи, или просто говориш наизуст и по инерция. Кой ти се оправдава с положенито в Гърция? Айде вземи да прелистваш малко по внимателно, че не ти е за първи път. Не знам кой "дрънка" за пореден път. Яно си много на вие с икономиката. Между другото щатите са почти на същия хал като гърците и ако си спретнат един фалит, ще отърват доста дългове, масата от които са към китайски кредитори. Всъщност големия губещ от такова развитие би бил Китай, а не Америка. Както при гръцки фалит - съюза, а не напапалите се гърци.

Относно вдигането на минималната заплата - кво пчелим? Абсолютно популистки ход от странат на правителството, неаргументиран с нищо. Ще спечелят 30 лв отгоре 100 000 души, а всички останаи работещия в частния сектор само ще загубят. За тях вдигането на минималната означава само, че работодателите ще се наложи да плащат по големи осигуровки, които естесвено ще им ги тръснат сами да си ги плащат (както е масовата практика). Освен това голяма част от налозите са обвързани с размера на минималнат заплата и това означава че ще има масово вдигане на такси и налози. Шом ви харесва - нека.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Не можеш да слагаш в общия кюп всички гърци. Кви са тия генерални изводи, кво е тва нещо? Глобалистко мислене ли демонстрираш, не мога да те разбера. Щом оня очилат гей казва, че може икономиката да поеме увеличаването на МИНИМАЛНАТА заплата, кое те притеснява точно? Ти като някакъв "елит" ли се изживяваш, що ли? Не стига, че сме последни по доходи, не стига, че цените растат ежедневно( а честит ви новия джулайски ток, налиии) ми да не защитим най-бедните, щот видиш ли щяло да стане като в Гърция. Бе ти за Гърция не бери грижа, виж около себе си. Харесва ли ти?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Айде сега ми прочети отново поста и може и да разбереш. Кво значи "икономиката може". Ми нали ние 2 милиона даваме данъци, за да може едни 100 хиляди да им дигнат минималната. Притеснява ме точно тва, че с 15% ще ме натовари тва увеличение. Къв елит, кви пет лева?!?! Я вземи да мислиш малко с главата си и пробвай да осмислиш точно какво ти казвам. Без да се обиждат кадроваците, ама вчера един приятел тръгнал да ми се оплаква как вече трета година никой не му бил дигал заплатата (850 лв). Божее, че на мойта жена 3 пъти я намаляваха и пак ша я намалят (въпреки че е с висше образование и 6 години стаж по специалноста, взима по малко от един кадровак), мойта я бавят с 5-6 месеца. Ша ме извинява тая администрация, ама за кефа на 100к няма да страдат 2000к. Понял? ... Елит викаш.....
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Ш са сетиш и сам ве! Всичко в милата ни татковина е обърнато с краката на горе. И само чака...
Баси! Не вдигането на минималната работна заплата(отдавна трябваше да има почасова такава) е болката за умиране обаче, а всичките циреи, които смучат само от бюджета, а нищо не дават.
Ти чувал ли си за Китай, че била застаряваща нация? Имали били към 400 милиона пенсионера. :mrgreen:
Заключено