силонова тениска

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
nziaz
Новак
Новак

силонова тениска

Мнение от nziaz »

Незнам дали така се пише, обаче е дръпната на едно място, а тениската много ми харесва и искам да я нося та да попитам мога ли някъде да я дам на шивач да я оправят, правят ли ги, става ли и така ?
Благодаря предварително!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: силонова тениска

Мнение от realprofesora »

Викат и сийлон, но както и да е .Всичко зависи от "поражението" на самата материя .Ако е само дръпната бримка, може да се издърпа от другата страна и да се оправи.Ако не става мога да ти препоръчам да си направиш няква машинна бродерия на мястото на бримката.Избора е твой.И запомни :Всеки проблем си идва с решението. :cheers:
Popopopopo
nziaz
Новак
Новак

Мнение от nziaz »

Бримка ще да е само, защото е само на един ред ли незнам как да се изразя и аз :д обаче как става това издърпване аз дали ще мога Д:Д или шивач нещо ?
nziaz
Новак
Новак

Мнение от nziaz »

Ето две снимки да я видите как е дръпната(т'ва е само от тъпата пералня сигурен съм).
Изображение
Изображение
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

ООООоооо, не искам да те отчайвам ,но положението е много зле.Опитай с една игла да навреш излезлите бримки които са на лицето-да ги натъпчеш назад .
Каквото и да се прави ще си личи.Ориентирай се да му направиш нещо отгоре с машинна бродерия.
Popopopopo
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

nziaz написа:Ето две снимки да я видите как е дръпната(т'ва е само от тъпата пералня сигурен съм).
Изображение
Изображение
Ела да ти сложа някакъв надпис отгоре и да скрием бримката.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Публикувай отговор