Бат' Венци, Goodslav, Буч, 100kila-Кради, Кради
- nasenceto
- келеш
Бат' Венци, Goodslav, Буч, 100kila-Кради, Кради
[video]http://vbox7.com/play:93cdc723a8&ef=1[/video]
Интересен клип. Всички по отделно правят готина музика, ама малко прекалено грубо ми идва парче като текст...пък и кат клип е малко хард...
Интересен клип. Всички по отделно правят готина музика, ама малко прекалено грубо ми идва парче като текст...пък и кат клип е малко хард...
-
- Потребител
-
- Потребител
Re: Бат' Венци, Goodslav, Буч, 100kila-Кради, Кради
Тъкмо го гледах преди малко..и още няколко пъти го изгледах щото много ме накефи да си призная.Отражение на самата реалност в държавицата ни
Според мен това е един от добрите хитове на събралата се тайфичка
Текста просто кърти 

- z3us
- Потребител
Хард си е песента наистина,ама просто такава е реалността в България в момента... И аз днеска го чух парчето и доста ми хареса,казват всичко право в очитеnasenceto написа:Всички по отделно правят готина музика, ама малко прекалено грубо ми идва парче като текст...пък и кат клип е малко хард...

- didka
- Старо куче медалист
@nasenceto всеки си има интернет и може да гледа клипове и новини и т.н. в изобилие,нее нужно да се пълни форума с такива неща.Има си социални мрежи...споделяй с приятели...Нямам нищо против,но форума запростя,като стената ми във фейсбук,където едни и същи приятели си споделят едни и същи неща и просто започнах все по-рядко да се логвам вече.Форума си го биваше,нека не изпростява и той...както форума на IG...Lord Tenebrus може да сподели... 

Dog drags - no tracks...
- nasenceto
- келеш
Ок, спирам. Мислех, че просто така го поддържраме активен, щото иначе би останал единствено раздела Купувам/Продавам. Ще си драскам тогава само с приятелите във фейса.didka написа:@nasenceto всеки си има интернет и може да гледа клипове и новини и т.н. в изобилие,нее нужно да се пълни форума с такива неща.Има си социални мрежи...споделяй с приятели...Нямам нищо против,но форума запростя,като стената ми във фейсбук,където едни и същи приятели си споделят едни и същи неща и просто започнах все по-рядко да се логвам вече.Форума си го биваше,нека не изпростява и той...както форума на IG...Lord Tenebrus може да сподели...
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Айде, и тоз цензор се извъди! Че кво е форума, освен да си споделяме и да обсъждаме разни работи? Да не би да е само, дет вика насенцето, секция купува-продава. Ами като не ти харесва дадена тема, просто не четеш и тва е. Нали?didka написа:@nasenceto всеки си има интернет и може да гледа клипове и новини и т.н. в изобилие,нее нужно да се пълни форума с такива неща.Има си социални мрежи...споделяй с приятели...Нямам нищо против,но форума запростя,като стената ми във фейсбук,където едни и същи приятели си споделят едни и същи неща и просто започнах все по-рядко да се логвам вече.Форума си го биваше,нека не изпростява и той...както форума на IG...Lord Tenebrus може да сподели...
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- didka
- Старо куче медалист

На мене ми е през онова нещо в гащите.
Просто споделям мнение,че ако така продължава,форума се превръща в чат,или един вид социална мрежа...
На мене все ми е тая...

Dog drags - no tracks...
- realprofesora
- Старо куче медалист
Kлипа и песента са много яки.Дай боже по-често да се виждат такива неща .Само ,че в този вариант няма кой да го пусне по национална телевизия, дори и след 11 ,ако ще с 15 ,червени точки, защото някой големец ще вземе да се разпознае и познайте какво става.
А нещастниците които не пишат по темата да вземат да си затрият постовете, да не е следващия клип с тяхно участие.

А нещастниците които не пишат по темата да вземат да си затрият постовете, да не е следващия клип с тяхно участие.

Popopopopo
- didka
- Старо куче медалист
realprofesora написа:Kлипа и песента са много яки.Дай боже по-често да се виждат такива неща .Само ,че в този вариант няма кой да го пусне по национална телевизия, дори и след 11 ,ако ще с 15 ,червени точки, защото някой големец ще вземе да се разпознае и познайте какво става.![]()

Ае рожденник,няя да кажеш едно наздраве на компанията,ми с глупости се занимаваш...
Ама дейба и комп,дейба и болест мръсна....

Ай да си жив и здрав.
Dog drags - no tracks...
- realprofesora
- Старо куче медалист
Аз пренебрегвам собственото си щастие заради каузатаdidka написа:realprofesora написа:Kлипа и песента са много яки.Дай боже по-често да се виждат такива неща .Само ,че в този вариант няма кой да го пусне по национална телевизия, дори и след 11 ,ако ще с 15 ,червени точки, защото някой големец ще вземе да се разпознае и познайте какво става.![]()
А нещастниците които не пишат по темата да вземат да си затрият постовете, да не е следващия клип с тяхно участие.![]()
![]()
![]()
![]()
Ае рожденник,няя да кажеш едно наздраве на компанията,ми с глупости се занимаваш...
Ама дейба и комп,дейба и болест мръсна....![]()
Ай да си жив и здрав.

Popopopopo
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
На тоя клип няма да се обърне толкова внимание, колкото на измислените напъни на Станислава Трифонова, но именно тая песен на Ъпсурт и клипа към нея показват грозната и жалка беге действителност!
Браво на момчетата, че не ги е страх да казват истината!
Браво на момчетата, че не ги е страх да казват истината!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
didka к'во да се изказвам...то се вижда 
Иначе песента я слушах вчера и ме накъдри

Иначе песента я слушах вчера и ме накъдри

- PTS
- Модератор
Вижте 17 сек. и напомня ли ви на нещо? Много ме кефят как се ебават с всичко живо! 

-
- Потребител
Най-ме кефи отначалото как Буч с дъртата баба Дона ги разпилява
Ся някои сигурно ще сметнат,че съм привърженик на насилието