Без думи!
-
- Потребител
Re: Без думи!
Ужас докато го гледах настрахнах
на тази дето я е блъснала трябва да и се даде доживотен затвор без обжалване но едвали ще стане в нашата държавица .

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Един път давам път на едни пешеходци, и го виждам в далечината един тъпанар как дава мигач да ме минава...
Ако не бях свирнал на пешеходците да спрат...щеше да ги отнесе...
Щях да го застигна и да му кажа две приказки с "решителя на проблеми"...ама си викам "от това няма да му оври главата"...
Спрях го на 2-рата минута...ужасно е...
Ако не бях свирнал на пешеходците да спрат...щеше да ги отнесе...
Щях да го застигна и да му кажа две приказки с "решителя на проблеми"...ама си викам "от това няма да му оври главата"...
Спрях го на 2-рата минута...ужасно е...
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Това не можах да го изгледам, спрях го на първата минута и малко отгоре. Нямам думи.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Току-що го изгледах цялото. Тежко, много тежко.
То човек остава без думи...Едно решение виждам само-абсолютно всяка пешеходна пътека с бабуни-и пред нея и след нея. Вярно, че се ограничава така предвижването и на автомобилите със специален режим, но така и последния идиот ще разбере(то няма и да има друга възможност), че в града се кара БАВНО!! Защото всяка вечер чувам какво става по "Патриарх Евтимий" -след 23 часа е писта за комплексарчета с мощни коли и мотори.
То човек остава без думи...Едно решение виждам само-абсолютно всяка пешеходна пътека с бабуни-и пред нея и след нея. Вярно, че се ограничава така предвижването и на автомобилите със специален режим, но така и последния идиот ще разбере(то няма и да има друга възможност), че в града се кара БАВНО!! Защото всяка вечер чувам какво става по "Патриарх Евтимий" -след 23 часа е писта за комплексарчета с мощни коли и мотори.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesenceto
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
И аз не можах да го изгледам цялото.....
- The enD
- Старо куче медалист
Човек не може да го изгледа цялото, а не мога да си представя на жената какво й е... как изобщо се е съгласила да разкаже за случката. Защо я карат да си предтавя случилото се наново не мога да разбера...
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Защото българина е гладен за хляб и зрелища...>.<
- realprofesora
- Старо куче медалист
На няколко пъти посегнах да го спра клипа, но успях да го изгледам.Много зле се почуствах.И аз имам син и дъщеря.И след този клип съм сигурен за мен ,че ако с тях се случи нещо такова и закона не бъде приложен с пълна сила върху виновника и той не си получи заслуженото наказание-Ще го намеря, ще му отрежа главата, ще я набуча на един кол и ще застана там където той е прегазил детето ми, да ме видят всички .Повярвайте ще спя доста добре в затвора.
Popopopopo
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
И ще направиш голяма грешка, защото смъртта е по-лесния изход.
Бих го оставил да се мъчи със смъртта на дете на съвестта си...в затвора естествено
И ако случайно го пуснат за добро поведение...ще му изградя затвор и вечно ще го измъчвам
Бих го оставил да се мъчи със смъртта на дете на съвестта си...в затвора естествено

И ако случайно го пуснат за добро поведение...ще му изградя затвор и вечно ще го измъчвам

- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Съдиш за другите по себе си, което не е правилно. Повярвай ми, има такива изроди, които ще устанат безчувствени, дори и да са били зад волана в случая. По прицнип всички се раждаме Човеци, но с времето губим човещината в себе си, някои по-малко, други напълно....Tenebrus написа:И ще направиш голяма грешка, защото смъртта е по-лесния изход.
Бих го оставил да се мъчи със смъртта на дете на съвестта си
- besniaa
- Старо куче медалист
+1Bul-Dog написа:Току-що го изгледах цялото. Тежко, много тежко.
голяма част от хората не заслужават хубави пътища, а такива, осеяни с дупки и бабуни - единствения начин да караш бавно...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Princo
- Старо куче медалист
Защо съдите винаги по един случай за цялото общество ...
Клипа го изгледах и изслушах целия,това че,някаква патка с богат татко или гадже е хукнала с новото ауди да кара като луда,еми не всички сме такива !
Добре,сложете всякви бабуни пред пешеходните пътеки,аз пък искам да се пишат актове на всички,които пресичат къде ли не,но само не и на пешеходна пътека,щото ми писна заради някви дето много бързат като пресичат,да натискам спирачките като луд и да се моля 1 тон желязо да спре навреме и да не го блъсна ! Също така искам наказания за циганчетата,дето направо ти се хвърлят под колата,искам общината да направи хубави тротоари,да може майките с бебешките колички да не вървят по улицата и да се чудя как да ги заобиколя !
П.П Жалко за детенцето.
Клипа го изгледах и изслушах целия,това че,някаква патка с богат татко или гадже е хукнала с новото ауди да кара като луда,еми не всички сме такива !
Добре,сложете всякви бабуни пред пешеходните пътеки,аз пък искам да се пишат актове на всички,които пресичат къде ли не,но само не и на пешеходна пътека,щото ми писна заради някви дето много бързат като пресичат,да натискам спирачките като луд и да се моля 1 тон желязо да спре навреме и да не го блъсна ! Също така искам наказания за циганчетата,дето направо ти се хвърлят под колата,искам общината да направи хубави тротоари,да може майките с бебешките колички да не вървят по улицата и да се чудя как да ги заобиколя !
П.П Жалко за детенцето.

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- besniaa
- Старо куче медалист
В реда нещата е да се спомене наистина, че и голяма част от пешеходците са без всякаква култура на движение - пресича на 20 метра преди или след пешеходната пътека,но не и нея... ходи в крайната част на пътя, но не и на тротоара... Да, трябва да има глоби и за пешеходците!Princo написа:Защо съдите винаги по един случай за цялото общество ...
П.П Жалко за детенцето.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Vesenceto
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Не е по темата, но искам да ви разкажа какво ми се случи вчера - стоя си аз с детето в градската градина и в един момент върху количката се строполява един клон /клон, ама клон!/. Само сенника /който направо се огъна/ спаси детето.... Поглеждам нагоре - ми то всеки втори клон е изсъхнал и едвам се държи! Тея от общината явно чакат да убие някой някое дърво, че тогава да ги поизрежат изсъхналите и потенциално опасни клони....
И в тази връзка се замислих и напълно подрепям realprofesora - ако беше станало нещо с удоволствие бих ги излежала всичките общинари
И в тази връзка се замислих и напълно подрепям realprofesora - ако беше станало нещо с удоволствие бих ги излежала всичките общинари