Днес се навършват 9 години от кончината на Николай Хайтов - един от малцината големи патриоти на днешното време! Автор на книги, по-известна от които е "Диви разкази"! Също така, по негов сценарий са и филми като "Козият рог", "Краят на песента", и най-вече, сериала "Капитан Петко войвода"!
Хайтов е и човекът, който първи посочва къде е истинският гроб на апостола на свободата В.Левски! Култовите фрази - "Толерантност в една зверилница значи смърт", и "Изтървем ли България, изтървали сме всичко", както и много други, също са негови!
Да почетем паметта му!
В памет на Н.Хайтов
- ksdh
- Потребител
- besniaa
- Старо куче медалист
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Re: В памет на Н.Хайтов
Да-а-а. Голям родолюбец и патриот. Но хората от неговото поколение така са били възпитавани-вяра в Бог и България!
Не да ми се дърлят като сега имало ли-нямало ли място за паметника на окупаторите в Борисовата градина.
А. Сталин да вземеш да го пооправиш малко ей това:
Не да ми се дърлят като сега имало ли-нямало ли място за паметника на окупаторите в Борисовата градина.
А. Сталин да вземеш да го пооправиш малко ей това:
, че малко ми прилича на- Три гарги си летели, и най-вече втората...ако ма разбираш, налииии...ksdh написа:Също така, по негов сценарий са и филми като "Козият рог", "Краят на песента", и най-вече, сериала "Капитан Петко войвода"!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ksdh
- Потребител
Bul-Dog написа:Да-а-а. Голям родолюбец и патриот. Но хората от неговото поколение така са били възпитавани-вяра в Бог и България!
А. Сталин да вземеш да го пооправиш малко ей това:, че малко ми прилича на- Три гарги си летели, и най-вече втората...ако ма разбираш, налииии...ksdh написа:Също така, по негов сценарий са и филми като "Козият рог", "Краят на песента", и най-вече, сериала "Капитан Петко войвода"!
"Капитан Петко войвода" е най-известния му и нашумял филм, затова съм го и подчертал, иначе нямам намерение да ги степенувам!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Да го беше подчертал с едно "особено" примерно. Но с "най-вече" си е баш степенуване. Но пък да не забравяме, че ти си прав, когато съгрешиш дори. Тъй че да си признаеш грешка е изключено.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;