Кожодери-фотографи дерат кожи по баловете

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Кожодери-фотографи дерат кожи по баловете

Мнение от realprofesora »

12..11..10..9..8..7..6...5....4..3..2..1 Ураааааааа....Балове- радости-снимки...весели абитуриенти.....разстриващи ръце , гледащи със жаден поглед фотографи...-Ден година храни.
Пазара на фото услугите в Стара Загора е добре разпределен.Една фирма прави снимки и албумчета на едно учебно заведение , друга фирма на друго и т.н..До тук добре .Но след като си платят абитуриентите-клиенти какво е отношението към тях, след това.Снимките на фотото за което искам да ви разкажа- ФОТО-ВЕНЦИ, са със доста нескопосано качество на изпълнение , като замисъл и като техника .Бликове , сенки и други подобни недоглеждания, спохождат фотосите.Ако искаш снимка ти се взимат 3.50лв за бройка 8O .Ако искаш нещо да се подобри ти се казва ,че така е по- професионално и т.н. или изобщо се прави на ударен фотографчето. Изобщо след като вече са ти взели парите ти си никой за тях..естествено- след година идват следващите абитуриенти.
Касови бележки, фискални бонове документ ,че си заплатил услуга -не се предлага. Данъци едва ли плащат на тези доходи.А всеки може да сметне за колко лева става въпрос- само един курс от 30 човека по 80-90лв албума, ако искаш на дигитален носител снимките -плащаш още 10лв нагоре.
Не е ли време някой да постави на място тези обирджии и да им каже ,че щом изкарват някакви доходи ,трябва да си плащат данъците за тях.
Радостите и скърбите на хората са споходени от "лешоядите"- фотографи и погребални агенти -все един кош дренки-кръвопиици!
Popopopopo
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Кожодери-фотографи дерат кожи по баловете

Мнение от The enD »

Мен като цяло идеята за "бал" ми харесва, но целият фарс с костюмите, полите и парада из града не ми е по-вкуса.

Купи се един костюм за колко си стотин лева и го носих точно 1 нощ.. За снимки и такива глупости даже не помня кво беше, май платихме няквави пари, но тъй като бяха направени със закъснение половината клас не беше в града да си ги получи...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

О да, това си е кожодерство, а и колко некадърници има ... С моята другарка редовно връщаме снимки по разни студия защото сме поръчали да не се обработват или не са обработени правилно.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Това фото специално, утре ще ги разкатая.Само да има наглоста този фотограф да ми се прави на интересен-веднага отивам в НАП(Национална Агенция по Приходите) и от там отивам в Комисията по правата на клиентите.Подавам си жалбата и да го разнищят.Да не говорим ,че имам 2ма познати от НАП. :spank:
Popopopopo
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

О, да в това фото са наистина некадърни. Те ни снимаха миналата година, снимките горе-долу стават, обаче клиповете, които бяха снимали са пълна скръб... Аз ако бях снимал с моя телефон, където ги прави мега грозни, щяха да се получат по-добре. Фотографа снима една каруца снимки и част от тях, които бяха във фотото с костюмите ги нямаше на DVD-то, нито в албума. И за да си ги получиш трябваше да си платиш "правата"... Да не говорим, че снимките си ги получихме към средата на юли месец, на вас поне бързо са ви ги дали. :lol: На няколко съученика им бяха объркали имената в албума, което е пълна подигравка, след като човека дава 70-80 лева, а на единия с обърканото име, дори му бяха дали празно DVD... :spank:
Публикувай отговор