КАТ Стара Загора-работно време?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
deni_com
Начинаещ
Начинаещ

КАТ Стара Загора-работно време?

Мнение от deni_com »

Някой знае ли работното време на КАТ, и дали събота и неделя работят ? един път ме върнаха в 16:10 защото работели до 16 на другия ден били до 14 а следващия до 16:30, затова незнам доколко работят... някой знае ли ?
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: КАТ Стара Загора-работно време?

Мнение от besniaa »

deni_com написа:Някой знае ли работното време на КАТ, и дали събота и неделя работят ? един път ме върнаха в 16:10 защото работели до 16 на другия ден били до 14 а следващия до 16:30, затова незнам доколко работят... някой знае ли ?
8:00-10:00
10:15-12:00
12:15-14:00
14:15-16:00

без събота и неделя... да не се прегърбят от работа ...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

В хустън имали ден за регистриране на бмв, ауди и мерцедес ... само в сряда :lol:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

То и в Стара Загора има особеност ако регистрираш тези три марки коли.Хората си минават с другите коли ти ако имаш от тези трите марки чакаш да дойде баш началника там на канала да си види колата , и да се разпише той.На въпроса ми що за щурория е туй нещо отговориха ми че тези коли най често се крадели и имало най много с пренабити номера на раматаИ аз стоя и гледам пред мен как двама братя роми с едно ауди 80 на балдър години чакат с мен на канала.
Публикувай отговор