Отново тея тъпи мангаля нападат хора! Преди 2 дни замалко да пръснат главата на майка ми докато се прибирала с колежките от работа от детската градина срещу кортовете в Лозенец. Размина се с доста сериозна рана на рамото от хвърлено паве по групичката им и всичко това, защото детската градина просто са укрепили стените си, които са били с дупки направени от същите цигани, с което им се спира "пътникопотока" през градината, която е неприкосновена и общинска собственост.
Не се случва за пръв път. И преди са хвърляли камъни и са опитвали да им крадат чантите, но поне се бяха спрели. Не стига, че майките ни им гледат мръсните мангалчета в градините, ами сега и ги нападат.
От сега нататък още първия мангал, който видя докато я чакам след работа ще бъде смлян...не ме интересува дали е виновен!!! Не е лошо и вие при удобна възможност да го направите!
Цигански набези в Лозенец
- Nirvana
- Старо куче медалист

Цигански набези в Лозенец
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Цигански набези в Лозенец
Не те съветвам да се саморазправяш с тях, те се събират за кратко време голяма тумбичка и изхода може да е с неочакван край за теб. Обърни се към полицията, те ще пратят патрул да минава от там и да ги наглежда.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
1916
- Начинаещ

Единствената надежда е организиране на младежта в групички и яко кютек над сганта.Преди десетина години защо си мислите мангалите не смееха да припарят до центъра
Навсякъде в дискотеки и училища ги млатихме,а и ченгетата доста се гавриха с тях.А сега са навсякъде и правят каквото си искат.В момента сме от най-циганските градове за съжаление.Че и като гледам колко млади хубави български момичета са си хванали за гаджета някакви противни мангусти направо откачам....
Не си правете труда и да се обаждате на куките.Те са по-наплашени и от нас за работата си,понеже днес заради колониалното ни положение спрямо ЕС малцинствата се толерират от най-високо ниво и не си правят труда да се занимават много.
Не си правете труда и да се обаждате на куките.Те са по-наплашени и от нас за работата си,понеже днес заради колониалното ни положение спрямо ЕС малцинствата се толерират от най-високо ниво и не си правят труда да се занимават много.
-
Shadow
- Потребител

Мангалите ги изпуснаха много през последните години поради ЕС ,те ни представят в Европа .Всъщност може да се каже ,че са като кърлежи виреят на гърба на другите .Честно казано едвали може да се оправи този проблем с тях.
Саморазправата с тях е смела но и доста безотговорна постъпка защото не се знае какъв ще е края ,освен ако не е далеч от гетото за да немогат да се съберат стадото .
Саморазправата с тях е смела но и доста безотговорна постъпка защото не се знае какъв ще е края ,освен ако не е далеч от гетото за да немогат да се съберат стадото .
- besniaa
- Старо куче медалист

Този господин имаше собствено мнение по въпроса ...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Това което казва 1916 е истина, така си беше.
- Nirvana
- Старо куче медалист

Знам, че трудно може да се справим с тях, но вече е нетърпимо...
Факта, че говоря така не е заради афекта ми от случая, просто ги мразя от дъното на душата си! Мисля, че времето за респектирането им отново и връщането им в квартал Лозенец е дошло!
Факта, че говоря така не е заради афекта ми от случая, просто ги мразя от дъното на душата си! Мисля, че времето за респектирането им отново и връщането им в квартал Лозенец е дошло!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- realprofesora
- Старо куче медалист

Изтрайте още малко, някоя друга година.Да изуча децата....
Ще ви поведа и тогава целия свят ще чуе за нас.Волен Сидеров ще им се стори като майка закрилница.

И да знаете ,че аз не съм нацист, просто искам равни права за всички.
Ще ви поведа и тогава целия свят ще чуе за нас.Волен Сидеров ще им се стори като майка закрилница.
И да знаете ,че аз не съм нацист, просто искам равни права за всички.
Popopopopo
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
@realprofesora : най-много мразя циганите след това расизма нали