Комари
-
nenoneno
- Потребител

Комари
Незнам как е на другите места, обаче тука около Била на чучурите гъмжи от комари. Където и да седнеш, че и в движение да си хапят... Спрях днес на улицата да говоря с един познат и буквално за една цигара време тея зверове ме нахапаха целия. По кафенетата в квартала и около блоковете е ужас.
Няма ли общината грижата да пръскат нещо да ги морят?
Няма ли общината грижата да пръскат нещо да ги морят?
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
-
speed_stz
- Потребител

Re: Комари
Така е ама след 2 бира спират да хапят

- emzo
- Старо куче медалист

Навсякъде са
И в асансьора има дори, утре ще бегам за Аутан, че хапят яко
И в асансьора има дори, утре ще бегам за Аутан, че хапят яко
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- z3us
- Потребител

Пффф аз снощи бях седнал на едно кръчме отвън да пукам бири и за отрицателно време ме перфорираха целия 
- niks
- Потребител

Кучешка градинка, център навсякъде е така.
-
nenoneno
- Потребител

То че аутана се харчи добре... купихме 3, ама пренасят и болест доколкото съм чувал.
Най-лошото е усещането като се прибереш и не знаеш къде по-напред да се почешеш или намажеш...
Мисля че общината има грижата да пръска за комари,кърлежи и т.н.т. гадини, но май явно пак сме на икономии.
Най-лошото е усещането като се прибереш и не знаеш къде по-напред да се почешеш или намажеш...
Мисля че общината има грижата да пръска за комари,кърлежи и т.н.т. гадини, но май явно пак сме на икономии.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
- nasenceto
- келеш

Снощи бях по центъра от 8 до 10 и ни изядоха. Целия град е ужас. Бяхме напръскани с "OFF!". Ефекта беше, че ни хапаха по малко, ама пак не прощаваха. Влизат ми чак в очи и уши. Днес сутринта купих от Metro някво за 8 кинта срещу комари и други гадини и жената реши преди няколко часа да го пробва пред болка с малкия. Каза че ефекта е нищожен. По малко я хапят от останалите хора, обаче не ги спира. Хапят даже и по напръсканото. Явно тая година не са пръскали от общината. Няма да забравя преди няколко години на Созопол. Точно преди да ни почне почивката имаше някво наводнение и явно заради него една дърта барак обикаляше по веднъж на ден и пръскаше с нещо. В целия град нямаше и помен от гадини. Явно не е толкова скъпа операция, щом тогава можеха да си го позволят. Ефекта обаче беше поразяващ.
- besniaa
- Старо куче медалист

Мастиката върши чудеса... Освен хората и всички инсекти бягат от теб 
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

Общината трябва да отпусне средства но както винаги трябва да се оплачат доста хора че да се направи неюо по въпроса . И защо винаги трябва да е така не мога да разбера кой отговаря за това ?
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- emzo
- Старо куче медалист

Ами сега е момента, избори идват, къде трябва да се подаде жалба ?
По-добре късно, отколкото ...... никога.
По-добре късно, отколкото ...... никога.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Доколкото съм запознат, за дезинсекция от такъв мащаб се прави обществена поръчка. Нищо чудно да е спечелил някой, "който не трябва" и са почнали да се разтакават неащта - обжалвания, процедури и т.н. ... А и като цяло процедурата по спечелване на обществена поръчка е малко тромава, защото има срокове за кандидатстване, за разглеждане на документите, за събрание на комисията и разглеждане на ценовите оферти, после решение, а после възможност за обжалване и т.н. и т.н. Може да отнеме и 2 месеца, докато не влезе в изпълнение...
- didka
- Старо куче медалист

Някой ще каже ли тези лампи,които се продават вършат ли работа и как действат?
Дали гонят гадините,или ги унищожават?
Dog drags - no tracks...
- nasenceto
- келеш

Ако говориш за тея, ултравиолетовите - ползвал съм. Светлината привлича гадините и като доближат - дзззт и изгарят. Не ги гони. Не мисля че ще ти помогне на открито. До сега не мога да се оплача само от тея дето се боцкат в контакта.didka написа:Някой ще каже ли тези лампи,които се продават вършат ли работа и как действат?
- Matrix_man
- Потребител

- Обратна връзка:
Не ги гонят... даже "събират" и тези от комшиите... Аз съм родом от Видин и си спомням как когато бях малък и из града обикаляше един стар ЖУК с ремарке, на което имаше дизелов двигател, на когото му впръскваха дизелово гориво в изпускателната система... Резултата бе "убийствен"... от 1 до 3 мин. нищо не се виждаше след "голямата пушилка", обаче и цяла седмица жив комар няма... Така като мине 3-4 пъти през лятото и всичко бе "чисто"... Сега обаче сигурно всички ще "ревнат" срещу такава "машинка"...didka написа:Някой ще каже ли тези лампи,които се продават вършат ли работа и как действат?
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0