Писна ми от ДУПКИТЕ по пътищата...
-
deni_com
- Начинаещ

Писна ми от ДУПКИТЕ по пътищата...
Тая Стара Загора е нещо ужасно .. навсякъде дупки или ако не то кърпежи направени лошо, неравности, шибани легнали полицаи и всичко друго което може да е*е майката на колата..
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Re: Писна ми от ДУПКИТЕ по пътищата...
aха...deni_com написа:Тая Стара Загора е нещо ужасно .. навсякъде дупки или ако не то кърпежи направени лошо, неравности, шибани легнали полицаи и всичко друго което може да е*е майката на колата..
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
-
marin_007
- Потребител

Видели сте вие.Стара Загора си е доста добре по отношение на пътищата. Отидете в София Пловдив Бургас и другите големи градове да видите какво е лош път !
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Бургас? лош път? 
-
GLS
- Потребител

Май не си ходил скоро в Бургас и Пловдив?marin_007 написа:Видели сте вие.Стара Загора си е доста добре по отношение на пътищата. Отидете в София Пловдив Бургас и другите големи градове да видите какво е лош път !
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
В Бургас миналата година пътищата бяха доста добри. Тук из града що годе биват, най-вече в супер центъра. От там нататък ако не знаеш къде какво ако не внимаваш можеш доста да си потрошиш колата.
- nasenceto
- келеш

Напълно споделям. Другите големи градове имат само някоя друга главна улица свястно асфалтирана и тва е. Наще са доста добре.marin_007 написа:Видели сте вие.Стара Загора си е доста добре по отношение на пътищата. Отидете в София Пловдив Бургас и другите големи градове да видите какво е лош път !
- Princo
- Старо куче медалист

Другите градове имат чат-пат дупки,а в Стара Загора само едни тъпи гърбици,неравности и изпъкнали шахти.В никой друг град няма такива шибани гърбици ... 
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
-
deni_com
- Начинаещ

за мене тези гърбици са отвратителни.. това си е едно изпитание за окачването на колата.. сега имам да сменям амортисьори защото са изтекли от тея гърбици.. имам метан в багажника и ако кача 2ма човека отзад и е ужас през тея гърбици.. Отделно е друга тема за знаците и маркировката която е по нашия град, преди 2 седмици се получи голям гаф, в петък правят маркировката до 6-то на светофара и понеделник маркировката е изчезнала ??! Голяма грешка беше че избрахме да ни управлява града п.п. ГЕ*Б... тази есен да се махат.. а относно случката с маркировката дори я бяха писали в сайта за новини на Стара Загора .. одеве в големия дъжд с колата се спуках да се ядосвам, всички дупки се пълнят с вода и се сливат с локвите по пътя.. се едно играя на играта на компа ми "Minesweeper" същото ее.. беше ми се наложило да отида до квартал Зора и там играта става с повишена трудност вместо да откриваш дупките трябва да откриваш там където няма дупки .. отделно шахтите са под всякаква критика направени, имат по 3 пръста РЪБ.. и ако имаш лети джанти направо е върха.. отеделно че предницата на колата се разхлопва бързо по нашите "идеални" пътища. То за България трябва да се правят някакви със специални окачвания.
Последно промяна от deni_com на Нед Юли 17, 2011 22:58 pm, променено общо 1 път.
- realprofesora
- Старо куче медалист

Moже и да е за добро.Като се кара бавно ,няма проблеми.Окачването ми на корсата бива ,но като се кача в реното на жена ми с по-твърдо окачване и наистина доста се чувстват неравностите..
Сега да ви кажа и за дупките и другите неща от живота в БГ.Скоро няма да се оправят.Нашите данъци са сред най-малките в Европа.Краденето и корупцията отделно.
В Швеция най- ниските ставки са -до 5000евро на месец доход-46%.колкото по-голям доход ,толкова по стремглаво се качват данъците.-комунизма е построен
Имало е даже един куриозен случай с милиардер който платил 110% данъци.
Пуснете си музичката братя и си карайте полека ,тука е БГ.
Сега да ви кажа и за дупките и другите неща от живота в БГ.Скоро няма да се оправят.Нашите данъци са сред най-малките в Европа.Краденето и корупцията отделно.
В Швеция най- ниските ставки са -до 5000евро на месец доход-46%.колкото по-голям доход ,толкова по стремглаво се качват данъците.-комунизма е построен
Popopopopo
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Хмм, от 1-2 години се задомих в София. В момента живея в един не централен, но не и краен квартал на града. От мястото, на което си паркирам до големия булевард, на който трябва да изляза, минавам през 8 шибани гърбици. Това нямаше да е проблем, ако разстоянието не беше 200-300 метраPrinco написа:Другите градове имат чат-пат дупки,а в Стара Загора само едни тъпи гърбици,неравности и изпъкнали шахти.В никой друг град няма такива шибани гърбици ...
- Daffy_Duck
- Потребител

realprofesora написа:Moже и да е за добро.Като се кара бавно ,няма проблеми.Окачването ми на корсата бива ,но като се кача в реното на жена ми с по-твърдо окачване и наистина доста се чувстват неравностите..
В Швеция най- ниските ставки са -до 5000евро на месец доход-46%.колкото по-голям доход ,толкова по стремглаво се качват данъците.-комунизма е построенИмало е даже един куриозен случай с милиардер който платил 110% данъци.
![]()
Продължаваш да ме убеждаваш , че имаш много ограничено виждане за нещата.
Искаше града Герб за кмет , на ти го ся.Много плюха по Е.Желев че крадял , ама от 4 години нищо не се е случвало в града , освен ОСВЕН!!! да маркират разглобените пътища, като маркировката така или иначе след 2-3 месеца пак я няма.На тия които и 2та пъти на предния "избор" гласуваха за Герб ( за кмет ) , вземете си тия дупки , прахоляк по улиците (днеска по едно време си мислих че вали здраво а то имаше просто мн вятър ) , както и скапаното управление.
ИИИИ ДА! Кмета е виновен.
-
carom
- Потребител

viewtopic.php?f=36&t=27928" onclick="window.open(this.href);return false;
Освен на 614-875 може да опитате и на мобилен 0884 708 667, но не мога да гарантирам, че е актуален към момента.
ПП: И моля ви вместо само да хленчите като малки безпомощни деца, бъдете и активни. Спомням си, че неотдавна във Варна бяха организирали протест пред общината свързан точно с проблема с качеството на пътищата. Докато си седите пред мониторите, проблемите няма да се решат. Нека дискусията тук да Ви послужи като основа за обмисляне на следващи стъпки в посока решаване на проблеми.
Освен на 614-875 може да опитате и на мобилен 0884 708 667, но не мога да гарантирам, че е актуален към момента.
ПП: И моля ви вместо само да хленчите като малки безпомощни деца, бъдете и активни. Спомням си, че неотдавна във Варна бяха организирали протест пред общината свързан точно с проблема с качеството на пътищата. Докато си седите пред мониторите, проблемите няма да се решат. Нека дискусията тук да Ви послужи като основа за обмисляне на следващи стъпки в посока решаване на проблеми.
Последно промяна от carom на Пон Юли 18, 2011 10:44 am, променено общо 1 път.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Че то не е тайна, че стария кмет си крадеше както и откъдето намериDaffy_Duck написа:Много плюха по Е.Желев че крадял , ама от 4 години нищо не се е случвало в града , освен ОСВЕН!!! да маркират разглобените пътища, като маркировката така или иначе след 2-3 месеца пак я няма.На тия които и 2та пъти на предния "избор" гласуваха за Герб ( за кмет ) , вземете си тия дупки , прахоляк по улиците (днеска по едно време си мислих че вали здраво а то имаше просто мн вятър ) , както и скапаното управление.
ИИИИ ДА! Кмета е виновен.
- emzo
- Старо куче медалист

Карал си ти щото в други градове.... иди в Сливен покарай и пак говори.Princo написа:Другите градове имат чат-пат дупки,а в Стара Загора само едни тъпи гърбици,неравности и изпъкнали шахти.В никой друг град няма такива шибани гърбици ...
Добре сме си тук, тук таме някоя яма. Имаше и Дупко телефон, ама така и не запълниха една дупка и ми писна да им звъня.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4