Енергоспестяващи крушки NARVA в Ст. Загора?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Енергоспестяващи крушки NARVA в Ст. Загора?

Мнение от sawo »

Някой да е виждал такива в нашия град? Купувал съм ги преди 5-6 години от наши познати които имаха магазин за електротехника цената беше 9лв, но едната крушка издържа 5 години, другата още работи. Температурата на светлината обаче е същата като на крушките с нажежаема жичка - няма нищо общо с бялата дразнеща светлина на обикновените енергоспестяващи крушки, освен това в стаята изглежда някакси по-светло с такава крушка, най-вероятно защото не натоварва очите толкова...
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Енергоспестяващи крушки NARVA в Ст. Загора?

Мнение от mITky »

И аз търся такива , дано да има в нашия град такива крушки и някой съфорумец да каже къде точно .
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Стара тема, но най-накрая намерих! :mrgreen:
Намира се точно тук - http://www.bgmaps.com/link/5844E6CBEBD3 ... D95839398C" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; Пресечката на Хр. Ботев с Гео Милев, на около 5 метра наляво. Има магазин за осветителни тела, там имат всякакви крушки, зареждат NARVA директно от вносителя за България, крушките са made in germany. Продавача ми предложи и български аналог който се разработвал от наш инженер и според него крушките са 1:1, гаранцията била 1 година вместо 6 месеца за NARVA, но все пак такива търсих - такива поръчах :) Цените мисля са повече от прилични, около 3,50лв за 20W тънка спирала 2700K мисля бяха.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Днес минах през въпросния магазин и ги нямаше в наличност крушките (само един 20-ватов балон). Можело да се поръчат, като му носели стока в четвъртък и петък. Предложи ми Vivalux на 6,50 лв с едногодишна гаранция, но аз отидох с определена мисия все пак. :mrgreen: Каза ми, че Narva били на цена около 7-7,50лв, което ми се стори доста неприемливо и в крайна сметка не поръчах. :)
Публикувай отговор