Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра
Ми аз преди няколко месеца реших да сменям старата и за 350 ли колко лева ми излезе един GTX 460 1GB. Сега може още по-евтини да са. Доволен съм, но иска и добро захранване.
460 SO1 на Gigabyte http://taldomline.ru/blog/13/" onclick="window.open(this.href);return false;
купувах я от балаш
картата е перфектна , далеч над аналогични на това ядро и като цена не е скъпа
все пак всеки има различно мнение...
Свърши тя. Утре сутринта си чакам Sapпhire-чето от първия линк + малко мишки, кабели и 4 платки рамчица... Мерси за помощта на отзовалите се. (Крайно време е да отворят Multirama в СЗ. Бая ниски цени държат. Преди 1 месец си купих BT слушалки, които в другите магазини бяха по 140-150, а в МR 99 кинта...)
Май се изложих. Не проверих кво захранване ще иска тая карта. Някой може ли да ми подскаже как да разбера? Ако и CPU-то играе в сметката - Core2Quad Q9400 май беше или нещо подобно, с 4 платки по 2G рамчица, че дъното старо...
Лично мое мнение, но като се има в предвид цена малко под 200 долара и производителността на 460 SO1 на Gigabyte (дори стабилен клок до 920 МХз ядро при референтна нВидия 675...), май леко си се прекарал.
Освен ако не играеш на ултра висока резолюция, нВидията(точно този модел) е от 2 до 7% по-производителна от споменатото АМД.
Супер, мерси
edit: Хмм, много малко ми изкарва - 309W recommended (259W min), пък съм му въвел всички възможни работещи устройства..
Нормално, на мен ми докарва 330 някъде, ама това ти е консумацията, което ще рече, че не може да вземеш точно 309W, захранване, трябва да има аванс, освен ако не е някое 87+ примерно.
nenoneno написа:Лично мое мнение, но като се има в предвид цена малко под 200 долара и производителността на 460 SO1 на Gigabyte (дори стабилен клок до 920 МХз ядро при референтна нВидия 675...), май леко си се прекарал.
Освен ако не играеш на ултра висока резолюция, нВидията(точно този модел) е от 2 до 7% по-производителна от споменатото АМД.
Мани ги тез невидии За 2% производителност... а при високите резолюции ще е повече от 2% и то в полза на АМД, а той ако не се лъжа ще я ползва за работа.
гугъл даже казва, че 6870 не е много далеч като производителност от 5870 - само дето по-хладен, ама от руския линк е видно че нВидията държи 67градуса под стрес тест... За 100лв. отгоре би трябвало да е доста по-различно.
Освен ако шефа не е гейм маняк на УЛТРА резолюция
И аз предпочитам nVidia пред АMD. Карта е за моя служебния комп, не за шефа. На него чак толкова не му трябва Пък и едно е да му кажеш дай 399, друго е 400 и кусур... Щях да изгоря
Относно захранването - стана ми странно. Значи ще може да се кара и с 400W захранване...
nasenceto написа:И аз предпочитам nVidia пред АMD. Карта е за моя служебния комп, не за шефа. На него чак толкова не му трябва Пък и едно е да му кажеш дай 399, друго е 400 и кусур... Щях да изгоря
Относно захранването - стана ми странно. Значи ще може да се кара и с 400W захранване...
в ЖАР същата карта - сапфир 6870 е 365лв. с безплатна доставка, в Лидер(балаш) гигабайт 460 со1 е 347лв. по актуална цена за този месец. Къде е евтиното на Мултирама?
Относно захранването - с 400 вата не става и Q9400 и 6870, че дъното само ако погледнеш по спецификации така на сляпо поне 350W сигурно му дават... Ама качествено захранване взимах последно от Актим - 550W Arctic Cooling на цена 128лв.
За захранване аз бих взел нещо около 450-500W на enermax, ще държат без никакъв проблем. За картите най-доброто като цяло е 6870, освен ако няма да клокваш и да си стоиш в стандартните резолюции - тогава 460 е по-добрия избор и от откъм бюджет.