Дайте съвет за видео-карта около 350 лв
- nasenceto
- келеш
Re: Дайте съвет за видео-карта около 350 лв
Всичко хвърчи. Проблеми никви. Забравих да видя какви е захранването, ама е 400 или 450. Малко зор видях с кутията, че е стара, а картата хич не е малка.
- nasenceto
- келеш
Има три вида 6870. Tези които ти гледаш са Flex или нещо от сорта, аз взимам по - скъпия модел. Прав си обаче, в JAR е по - евтина, а освен това и в няква промоция. Другия път ще гледам повече, ама както казах от Multirama останах много доволен от предишната покупка, a и тази дойде за по малко 10h. Ся за 20 лв ще го преживеяnenoneno написа:в ЖАР същата карта - сапфир 6870 е 365лв. с безплатна доставка, в Лидер(балаш) гигабайт 460 со1 е 347лв. по актуална цена за този месец. Къде е евтиното на Мултирама?
.

Освен това: http://www.gpureview.com/show_cards.php ... &card2=635" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Потребител
Най-важното е , че си останал доволен.
Иначе това http://jarcomputers.com/p_VCA1GSAPHHD6870" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; е 1:1 с тази от първия ти пост. Дори без 8лв. за доставка, разликата е 31лв. За линка който си дал за сравнение, пак да ти кажа, че SoC серията е доста над референтните честоти - в случая 675 ->815 с възможност за стабилна работа на ядрото до 920 и за паметта 1800 ->2000. Не става въпрос за козметични промени. Охлаждането е също една класа отгоре и като температури и като шум...Но в случая 6870 си е пари при таван 6та серия. нВидия вече са на 500 серия и е нормално цените на 400 да са по-ниски. Между другото, понеже пак се отплеснах
, хубавото е точно това - при наличието на нова серия човек може да си вземе доста качествен (и изпитан) продукт от старата(и все още актуална) серия, без да налива много пари. Въпросния гигабайт 460 сок силно ме впечатли и на живо, и при направените от мен тестове, така че съм пристрастен. Сигурен съм, че и 6870 няма да те разочарова. Все пак, когато друг дава парите избора е по-лесен.
поздрави
Иначе това http://jarcomputers.com/p_VCA1GSAPHHD6870" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; е 1:1 с тази от първия ти пост. Дори без 8лв. за доставка, разликата е 31лв. За линка който си дал за сравнение, пак да ти кажа, че SoC серията е доста над референтните честоти - в случая 675 ->815 с възможност за стабилна работа на ядрото до 920 и за паметта 1800 ->2000. Не става въпрос за козметични промени. Охлаждането е също една класа отгоре и като температури и като шум...Но в случая 6870 си е пари при таван 6та серия. нВидия вече са на 500 серия и е нормално цените на 400 да са по-ниски. Между другото, понеже пак се отплеснах

поздрави
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
400лв за карта ли бе човек! По-добре си вземи PlayStation 3 за тия пари.
- nasenceto
- келеш
Ако на плаейстейшън може да се работи с инженерен тримерен софтуер, няма проблем, ама още не съм чул?!?SniperBeta написа:400лв за карта ли бе човек! По-добре си вземи PlayStation 3 за тия пари.
Както си мислех, захранването ме предаде. По оная таблица на sawo имаше запас от 30%, обаче явно е пълно менте и не отговаря на написаното на кутията му. Сега голям зор виждам (постоянно ми гърми драйвера и отвреме навреме направо замръзва за секунда-две и се рестартира компа), а шефа само ме бъзика, щото като ми дава кинти изрично предупреди да внимавам кво взимам, щото тва ще ми е. Ся голям зор ще е докато му измъкна 120 кинта за захранване... Някой ако има нещо втора ръка да свирка...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ами едно че по-евтините захранвания лъжат на поразия с ватовете, друго че след година употреба губят 10% от тях.
- nasenceto
- келеш
Малии, тва е на 5-6sawo написа:Ами едно че по-евтините захранвания лъжат на поразия с ватовете, друго че след година употреба губят 10% от тях.

- nasenceto
- келеш
Имам съмнение, че и в БИОС-а може да е проблема, ама не мога да го флашна, щото този който свалям от сайта на производителя е явно само за 32 битов уин. Убих се да търся, ама друг не намерих.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Спада в мощността е основно през първата година, не всяка следваща. БИОС флашвай през дос, така няма да имаш проблеми с битовете 

- nasenceto
- келеш
Comand Prompt-a ще свърши ли работа или имаш нещо друго предвид? Мислех си вариянт за вируално XP или от диск, ама ми се стори занимавка, пък точно в момента имам много бачкане...sawo написа:Спада в мощността е основно през първата година, не всяка следваща. БИОС флашвай през дос, така няма да имаш проблеми с битовете
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
имам предвид boot cd със DOS
- nasenceto
- келеш
Виж, не се бях сетил. ще пробвам, мерсиsawo написа:имам предвид boot cd със DOS