Ксенон -къде поставят евтино?
- realprofesora
- Старо куче медалист
Ксенон -къде поставят евтино?
Интерисува ме колко ще струва да се сложи на един Пасат-с отделни къси и дълги е .Колко ще струва само за късите и само за дългите.?И къде е евтиния поставянето.?
Popopopopo
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Ксенон -къде поставят евтино?
ако искаш най евтино поставяне купуваш го от дм. град.Щом са отделни крушки предполахам са H1 H7.Комплектите са около 25 лв.
Ако си ги купиш се обади ще ги сложим.По евтино от това няма накъдеГаранцията е пред теб я пробва и ако работи я взимаш...
Иначе тук в стара загора за мотора ми на късите (Х1) ми искат 100 лв(това е една крушка с една запалка).Вярно е има гаранция...
Ако си ги купиш се обади ще ги сложим.По евтино от това няма накъдеГаранцията е пред теб я пробва и ако работи я взимаш...
Иначе тук в стара загора за мотора ми на късите (Х1) ми искат 100 лв(това е една крушка с една запалка).Вярно е има гаранция...
- zahar4e24
- Потребител
По добре не си взимай от Димитровград защото са китайски боклуци ако знаеш винаги евтиното излиза скъпо аз бях си взел едни биксенони Н4 за 80 лв баласта издържа точно 4 дена а и едната крушка още като я сложих почна да трепти, смених я но ..... ги махнах при първа възможност.... за това ти препоръчвам да провериш на ул. Княз Борис 15 точно на ъгъла жълтата кооперация в подземния гараж от южната страна поне човека ги дава с гаранция...и баластите са метални със стабилизатор не като китайските пластмасови...
- realprofesora
- Старо куче медалист
Трябва ми не за мен а за един познат ,който иска стабилен монтаж и гаранция!
Popopopopo
- zahar4e24
- Потребител
това е което ти писах...
- realprofesora
- Старо куче медалист
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
с този китайския 2-ра година стои и работи без нищо до сега сменено на една моя стара кола 

- emzo
- Старо куче медалист
Пича в Дим,град си казва - тия баласти са така и така, еди какво си, еди що си.
Предлага и малко по-читави, а дори и най-евтините при изрядна инсталация(на колата) си светят безотказно.
Онзи ден смених крушките (на 2 години), че почнаха да светят усезаемо по-слабо.Взех 5к, ама светят малко повече от 6к - китайска му работа
ама за 8лв двете крушки .... търпи се. В ибей са по-скъпи
п,с, ако искаш да му потърся визитката, праща с Европът, че били по-евтини от Еконт.
Предлага и малко по-читави, а дори и най-евтините при изрядна инсталация(на колата) си светят безотказно.
Онзи ден смених крушките (на 2 години), че почнаха да светят усезаемо по-слабо.Взех 5к, ама светят малко повече от 6к - китайска му работа

п,с, ако искаш да му потърся визитката, праща с Европът, че били по-евтини от Еконт.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- realprofesora
- Старо куче медалист
Ok , давай насам.Че то както звучи ,ще взема и аз да си сложа ксенон.emzo написа:Пича в Дим,град си казва - тия баласти са така и така, еди какво си, еди що си.
Онзи ден смених крушките (на 2 години), че почнаха да светят усезаемо по-слабо.Взех 5к, ама светят малко повече от 6к - китайска му работаама за 8лв двете крушки .... търпи се. В ибей са по-скъпи
Popopopopo
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
0888505329 му е телефона.Говори с него найстина има няколко варианта като цена и качество.
- emzo
- Старо куче медалист
мхм, Георги Димов се казва.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4