SMS за добро утро
- unia
- Начинаещ
- Обратна връзка:
SMS за добро утро
може да не е много смислен но целта е да накараме съществото да се усмихне или поне да се засмее... напишете как вие искате да ви събуди SMS ....... е освен с мелодия xихиxих и ако е като моята ще сте стресирани яко
:D:D:D:D

Последно промяна от unia на Съб Авг 13, 2011 14:59 pm, променено общо 1 път.
Dari Dji h2o
- unia
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Re: SMS за добро утро
този е от тази сутрин:
" За добро утро ти изпращам букет от слънчеви лъчи с панделка от морски бриз с роса от кристалчета морска сол и обвивка от сини захарни облаци"
" За добро утро ти подарявам букет от снопчета лунни лъчи с панделка от захарни облаци с роса от морски пясък и станьол от преплетени целувки и слънчеви лъчи "
" За добро утро ти изпращам букет от слънчеви лъчи с панделка от морски бриз с роса от кристалчета морска сол и обвивка от сини захарни облаци"
" За добро утро ти подарявам букет от снопчета лунни лъчи с панделка от захарни облаци с роса от морски пясък и станьол от преплетени целувки и слънчеви лъчи "
Dari Dji h2o
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Интересна тема, аз преди 3-4 години пращах смс-и за лека нощ, ама един ден разглеждам телефона и, и гледам подобни смс-и само че от друг номер. От тогава спрях да пиша такива смс-и викам си, той оня другия ще прати и заради мен
Пращам аз за лека нощ ама нещо ме човърка от вътре, паля колата спирам в тъмната уличка гледам я след малко накипрена излиза ... на другия ден бъзикам тактично с "какво прави снощи ? кога си легна ?" и получавам "ами още като ти писах" 

"There is no 'patch' for stupidity."
- unia
- Начинаещ
- Обратна връзка:
споко щом си сложил край... аз го правя за да има кво да правя сутрин е ама и той се кефи
Dari Dji h2o
- z3us
- Потребител
Ееей аман от курви, никви смс-и не заслужаватadmin написа:Интересна тема, аз преди 3-4 години пращах смс-и за лека нощ, ама един ден разглеждам телефона и, и гледам подобни смс-и само че от друг номер. От тогава спрях да пиша такива смс-и викам си, той оня другия ще прати и заради менПращам аз за лека нощ ама нещо ме човърка от вътре, паля колата спирам в тъмната уличка гледам я след малко накипрена излиза ... на другия ден бъзикам тактично с "какво прави снощи ? кога си легна ?" и получавам "ами още като ти писах"