Според мен - първо сол, оцет, олио.
Логиката идва от там, че олиото накрая обира киселото и не се усеща толкова.

Какво е вашето мнение?
+1SLeeK написа:Ракията се слага първа
И нас така ни учиха в даскалото- с дресинг(подправките се смесват и разбъркват и с полученото се залива салатата и се разбърква)realprofesora написа: Или е добре да се направи дресинг от сол ,оцет ,олио и мащерка и босилек и да се разбърка дресинга и поръси салатата.
И аз съм така,противно на общоприетото схващанеrealprofesora написа: и с бира..да с бира, не се чудете.
3AgHuK написа:..............................- с дресинг(подправките се смесват и разбъркват и с полученото се залива салатата и се разбърква)realprofesora написа: ..............................
...........................realprofesora написа: .................................