Препоръчайте ми добър ветеринар в град Стара Загора. До сега съм водил само 2 пъти животно на ветеринар, за инжекции , но не помня колко ми вземаха.
Сега трябва да водя котката, че не може да яде нормално. Ако някой от вас е запознат с цените, интересува ме колко долу-горе ще ми вземат за един преглед?
Мерси предварително!
Ветеринарен лекар в Стара Загора.
- jerry
- Старо куче медалист

- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Re: Ветеринарен лекар в Стара Загора.
Зад икономическия има една клиника (уличката зад иконома обаче над княз Борис). Препоръчвам ти я 
- mitkofasa
- Потребител

Пада се зад магазин "Перун" в глухата уличка.Преди някоя година и аз водих котарака в същата клиника и останах много доволен.Беше със спукан пикочен мехур.Оправиха го за около седмица и ми взеха около 50 лева ,ако си спомням добреTenebrus написа:Зад икономическия има една клиника (уличката зад иконома обаче над княз Борис). Препоръчвам ти я
Viber 0892 926580
-
camron20
- Потребител

Tenebrus написа:Зад икономическия има една клиника (уличката зад иконома обаче над княз Борис). Препоръчвам ти я
- jerry
- Старо куче медалист

От там се връщам, много свестни хора. След малко водя котака там. Един малко глупав въпрос, но до сега не ми се е налагало и незнам - мога ли да го оставя там за вечерта да го наглеждат? Те казаха, че ако се наложи може на системи да го оставят.
- mitkofasa
- Потребител

Моят стоя там 3 дни,а после го носих само през деня да го наблюдават
Viber 0892 926580
- jerry
- Старо куче медалист

Котенцето като го намерих не беше толкова зле, надявах се да се оправи, но вместо това се влоши... получи шок по пътя към клиниката и издъхна на масата. Надявах се да се оправи...
Докторите са много добри, посрещнаха ме и веднага направиха каквото могат, но нищо не можеше да се направи.

Такова беше.
Докторите са много добри, посрещнаха ме и веднага направиха каквото могат, но нищо не можеше да се направи.

Такова беше.
- k0lev
- Потребител

Здравейте,
аз също препоръчвам ветеринарната клиника до Търговската гимназия - "Света Богородица", за мен най-добрата в Стара Загора. Телефона им е 042 639 280
аз също препоръчвам ветеринарната клиника до Търговската гимназия - "Света Богородица", за мен най-добрата в Стара Загора. Телефона им е 042 639 280
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
jerry написа:Котенцето като го намерих не беше толкова зле, надявах се да се оправи, но вместо това се влоши... получи шок по пътя към клиниката и издъхна на масата. Надявах се да се оправи...
Такова беше.
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel