Секцията ми е от 3 части, като всяка част е рацделена отгоре съответно ми трябват 3 отделни стойки за луничките.
Първото което взех беше:
6 лунички по ~3лв (с регулиране на посоката на светене) 220V, 10 метра кабел и лустерна клема - около 22лв всичко от Багира.
Понеже нямаха цветни лунички, взех от практикер оранжево-жълти по 50W 220V - 2х3бр. за около 10лв - там жената твърди, че нямат такива, но не им вярвайте.
След това ми трябваха летви за направата на скари за луните. За трите части на секцията ми трябваха 2 скари по 70см. и 1 по 80 - общо 3 летви по 2 метра - ~9лв. Ако имате подходящ накрайник за дрелка, може да си пробиете отвори в пдч плоскост - това е по-белия вариант за изпълнение, но понеже така или иначе не се вижда а накрайниците струваха колкото всичко останало, се отказах.
Рамките може и да са невзрачни, но така или иначе идеята е да не се виждат - повечето секции имат като дъно отгоре, където може да се скрие цялата конструкция. Ако си вземето мощни лунички и сложите още някакво помощно осветление (лампата от снимките долу) изобщо няма нужда да се ползва стандартното - със 6 лунички по 50W в единия край на стаята и лампа с 30W крушка в другата си осветявам доста прилично 12 квадрата стая, като за нощно осветление