Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
С този форум съм проходил в света на електрониката като невръстен келеш, ако може така да се каже и имаше доста мощен съпорт по онова време и смея да твърдя, че много неща съм научил чрез форума
RauL's FaN написа:С този форум съм проходил в света на електрониката като невръстен келеш, ако може така да се каже и имаше доста мощен съпорт по онова време и смея да твърдя, че много неща съм научил чрез форума
А не бе, толкова проблеми са ми решили и на мен съфорумниците през годините, че незнам.
Олее ама какви бяхме ние и какви ги имаше
най-готиното беше, че първоначално беше форум на ВереяНет имаше си теми за abc.tv и kebap4e.ru (ако не се лъжа така бяха ftp-тата). Сещам се по празниците, като пускаха по-голяма скорост, как всеки бързаше да качи снимка как тегли със 100-200 kb/s
Става ми драго ей така като си погледна постовете от преди няколко години. Големи "проблематики" сме коментирали хахХАХахха - "Защо банана е крив?" - Буххахахах или "Къде е Сиса и защо тампоните на колата пак се скапаха?"
Определено този форум е доста силен и тук може да получиш винаги отговор на всичко.
Имал съм 2 потребителя - ProvideR (надали има архив за него) и сегашния. Каквото съм питал винаги съм получавал отговор...в 98% компетентен при това !
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Ей, какви времена бяха с Dail-Up и големите Верейски кабелни модеми. Колко се борехме за Cisco. По въпроса-определено като си чета старите мнения ми се струват доста неадекватни .