малък (или поне така си мисля) проблем
- angelusbg
- Начинаещ
малък (или поне така си мисля) проблем
добър ден на всички. искам да попитам за възникнал проблем
не разбирам много от щайги и проблемите по тях за това реших да попитам първо тук преди да ида на ремонт.
какво му има на това РС ? нужда от нов хард диск , преинсталиране или някакви драйвери .. проблемите не знам как са възникнали понеже РС-то не е мое а на майка ми, която ми обясни че е кликала по някакви икони
също се споменава и за някакъв лош участък на хард диска и тнт...
не разбирам много от щайги и проблемите по тях за това реших да попитам първо тук преди да ида на ремонт.
какво му има на това РС ? нужда от нов хард диск , преинсталиране или някакви драйвери .. проблемите не знам как са възникнали понеже РС-то не е мое а на майка ми, която ми обясни че е кликала по някакви икони
също се споменава и за някакъв лош участък на хард диска и тнт...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Колкото повече, толкова повече!"
А.А.Милн ("Мечо Пух")
А.А.Милн ("Мечо Пух")
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: малък (или поне така си мисля) проблем
Никак не е малък проблем, само кажи дали тази програма си я изтеглил от някъде безплатна. Има програми които ти казват, че имаш проблем да си купиш платената версия.
Относно проблема, не е добре. Този хард диск си заминава.
Относно проблема, не е добре. Този хард диск си заминава.
"There is no 'patch' for stupidity."
- angelusbg
- Начинаещ
ами програмата не знам от къде се появила .. иначе благодаря за инфото сега ще знам какво да кажа като ида за ремонт 

А.А.Милн ("Мечо Пух")
А.А.Милн ("Мечо Пух")
-
- Потребител
На мен ми мирише на вирус. Пусни един тест с HDTune или нещо от сорта.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Иска преинстал и после ще се решават проблемите един по един-телефона ми е 0877046889(чети подписа)
Popopopopo
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Динко, моля ти се спри с тея глупости! Ако това което тази програма показва е вярно...нищо не може да спаси този хард.
Вземи наистина се образовай малко, преди да тръгнеш да решаваш проблемите на хората.
Освен това norton ghost image /= преинстал. Вземи го запомни.
Според мен обаче програмата те гърбарка, защото айде остави 33% лоши сектори, но ако буут сектора ти беше засегнат ще буутнеш друг път...а виждам че това е правено от уиндоус.
Вземи наистина се образовай малко, преди да тръгнеш да решаваш проблемите на хората.
Според мен обаче програмата те гърбарка, защото айде остави 33% лоши сектори, но ако буут сектора ти беше засегнат ще буутнеш друг път...а виждам че това е правено от уиндоус.
- The enD
- Старо куче медалист
Като дадеш "Fix Errors" какво става?
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Може да пуснеш един HDD Regenerator да ти тества диска поне да видиш дали намира реално някакви грешки. Най - вероятно програмата наистина е измамна.
"There is no 'patch' for stupidity."
- realprofesora
- Старо куче медалист
Аз поне директно искам да помогна на човека и ако не остане доволен няма да ми заплати загубеното време.Tenebrus написа:Динко, моля ти се спри с тея глупости! Ако това което тази програма показва е вярно...нищо не може да спаси този хард.
Благодаря на Тенебрус и останалите които много ми помагат в решаването на проблеми ,но моето мнение е ,че трябва някой да се захване с работата. По добре е човек от форума за по- малко пари да помага отколкото да го ментят в сервизи.
Ако има някой недоволен от услугите ми на който съм взел пари, а не съм свършил работа да каже.
А на мен времето ми не е безплатно.

Popopopopo
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Пича може и сам да се справи, като пусне някоя сериозна програма за такива неща. HDD Regenerator е добър пример.
Но както казах...това няма как да е истина. Развалени MBR = no boot. Няма втори вариант
Но както казах...това няма как да е истина. Развалени MBR = no boot. Няма втори вариант

- angelusbg
- Начинаещ
иска пари за тая програма РС репаир и нищо не става след време почва сам да изисква рестартThe enD написа:Като дадеш "Fix Errors" какво става?
като пуснах HDtune не ми откри никакви проблеми .. сега ще пробвам и с HDD Regenerator да видя какво ще стане и без това съм го прежалил тоя диск вече

А.А.Милн ("Мечо Пух")
А.А.Милн ("Мечо Пух")
- The enD
- Старо куче медалист
Явно програмата си е някакъв тип malware. Изтривай я и не се притеснявам щом с HDtune не отркрива проблеми.angelusbg написа:иска пари за тая програма РС репаир и нищо не става след време почва сам да изисква рестартThe enD написа:Като дадеш "Fix Errors" какво става?
като пуснах HDtune не ми откри никакви проблеми .. сега ще пробвам и с HDD Regenerator да видя какво ще стане и без това съм го прежалил тоя диск вече![]()
Често срещан случай е това, фалшиви грешки, дай пари да ти ги оправим. Човека като не разбира, панира се че харда му си заминава, а има ценни неща на него и айде...
- angelusbg
- Начинаещ
проблема е че не е намирам никъде в компота .. пробвах с add/remove programs .. пробвах да е потърся на ръка ... пробвах да е изтрия с антивирусна ... ся ще го спра като ми дадат заплатата ще се види какво ще се прави .. ако не става нищо пускам един магнит отгоре и ще се посмея малкоThe enD написа:Явно програмата си е някакъв ти malware. Изтривай я и не се притеснявам щом с HDtune не отркрива проблеми.angelusbg написа:иска пари за тая програма РС репаир и нищо не става след време почва сам да изисква рестартThe enD написа:Като дадеш "Fix Errors" какво става?
като пуснах HDtune не ми откри никакви проблеми .. сега ще пробвам и с HDD Regenerator да видя какво ще стане и без това съм го прежалил тоя диск вече![]()
Често срещан случай е това, фалшиви грешки, дай пари да ти ги оправим. Човека като не разбира, панира се че харда му си заминава, а има ценни неща на него и айде...
А.А.Милн ("Мечо Пух")
А.А.Милн ("Мечо Пух")
- The enD
- Старо куче медалист
Свали си Your Uninstaller от Замунда.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Не беше ли "You"...но да прави са хората...malware