нед0умявам защ0 ми триете темата

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

нед0умявам защ0 ми триете темата

Мнение от PACHO26 »

един път пуснах тема п0 невнимание не къдет0 трябва,е вмест0 да я преместят къдет0 трябва айде в б0клуци,пуснах я вт0ри път в на лавче и пак замина в б0клуци,е м0дерат0рите да п0магате ли сте тук или да се правите на велики,да ми беше писал каква е причината за триенет0,да я беще преместил или п0правил

ак0 е заради заместванет0 на буквата o с цифрата 0
0бесних че няма да сменям клавиатура на лапт0п заради една буква,к0ят0 няма п0чти разлика ,да не издребняваме чак пък т0лк0ва

чакам смислен0 0беснение,все пак,а не пак в разни б0клуци
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: нед0умявам защ0 ми триете темата

Мнение от sawo »

PTS в първата тема е написал защо ги мести там. Правилата на форума са за всички. На твое място бих си инсталирал notepad++ - като си напишеш вътре текста, натискаш ctrl+h (функция replace) и си заменяш 0 с о в целия текст и после го копираш тук. Аз лично ти бях редактирал един такъв пост точно по описания начин, питах те защо пишеш така, затворих си очите за други 1-2 поста, понеже мислех, че е нещо временно, но заглавия на теми, още такива постове...
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Мнение от PACHO26 »

е заключете и тази,щ0м т0лк0ва ще идребнявате,уредихте целия ф0рум и се заяждате защ0 сменям o с 0 к0ит0 изглеждат еднакв0 и т0 п0ради пр0блем,вие ще вземете да се заяждате какт0 е тръгнал0 и за прав0писни грешки,всичк0 в таз дървава е така,не се гледа туй щ0 трябва ама дребните неща ги виждаме

няма да пиша п0вече в т0зи ф0рум
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Кажи какъв друг проблем имаш с форума и ще го решим? Какво има, което не гледаме, ами само с теб се заяждаме? Ако искахме да се заяждаме, нямаше да си правим труда да ти намираме вариант как хем да не си сменяш клавиатурата щом не искаш, хем да си пишеш във форума без проблем ами просто щяхме да си изхвърлим темите в коша а тази щяхме да я изтрием, защото ако трябва да се заяждаме не това е начина да се оплакваш от работата на екипа във форума.
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

Нещо някак вече почва да ме дразни това, дето на всеки държавата му виновна , че е "такава".
Как от една клавиатура я докара до големите проблеми по света и у нас?!?
Сега трябва да се връщам в 1 клас да приказваме как големите неща почват от малкото и дребното.

Направи услуга на държавата и форума - купи си клавиатура. А като не искаш - пак не пиши.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Правописа е хубаво нещо защото темите след това се индексират и може да се търси в тях. Представи си, че си написал телеф0н, започва друг потребител да търси тема с думата телефон и няма да я намери, защото си решил да се правиш на тинейджър и не си я написал правилно. Да не говорим, че ако я има темата потребителите ще го приканят да с по цветущ език да ползва търсачката и като видят какъв е проблема ще ти споменат роднините. Ето за това искаме да се пише на кирилица правилно.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Мнение от PACHO26 »

Вживявайте си се в ролята на админи
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Българите сме свикнали да не се спазваме правилата в държавата си, пък какво да говорим за форумите.
Като в държавата няма кой да следи дали се спазват правилата, тук има.
Не може навсякъде да има своеволия и все на някой да му е виновен другия.
Дали се вживяваме или не, това е положението.
Никой не е задължен да стои тук, да пише и да чете разни теми.
На който не му харесва - горе в ляво има един бутон [излез].

P.S.: Като цяло проблема не беше главно заради О-то, което заместваш с 0. Ако беше отворил правилата и прочел точките, които ти дадох щеше да разбереш.
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Мнение от PACHO26 »

Е коя точка наруших във втората тема,неразб
рах
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

PACHO26 написа:Е коя точка наруших във втората тема,неразб
рах
Еми втората ти тема по нищо не се различава от първата. Коя ли точка си нарушил?
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Мнение от PACHO26 »

едната т0чка к0ят0 си ми писал че съм нарушил е за заместванет0,другата т0чка е за заглавиет0,невиждам п0 ясн0 заглавие 0т т0ва какв0 трябва да напиша,д0 0бесня пр0блема в заглавиет0 ли
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Няква мода ли е последно време да се правиш на идиот? Ако е модерно и аз да почвам. Прочитам ти точно две думи и останалите не ги чета, щото е отвратително, Нищо общо няма "о"-то и нулата. Или се научи да пишеш като хората, или не пиши изобщо. Срам и позор, още повече днес е един от най-българските празници, а на теб не ти личи да си горд, че си българин, щом или не знаеш или не можеш да пишеш на този език.
Последно промяна от nasenceto на Вто Сеп 06, 2011 19:48 pm, променено общо 1 път.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Maхай се 0т форума с тва 0 ве , ти за нихилизъм не си ли ч0вал.Т0ка с так0ва 0 не в0рвиш. :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

PACHO26 написа:едната т0чка к0ят0 си ми писал че съм нарушил е за заместванет0,другата т0чка е за заглавиет0,невиждам п0 ясн0 заглавие 0т т0ва какв0 трябва да напиша,д0 0бесня пр0блема в заглавиет0 ли
Пример за по-точно заглавие би било: помощ за избор на операционна система на GSM например.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Стига, стига. Достатъчно, всеки допуска грешки, нищо не е станало, обяснихме на човека защо това нещо ни дразни и той най-вероятно ще си вземе поука и проблема е решен.
"There is no 'patch' for stupidity."
Заключено