Проблем с бензиновата помпа..

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Публикувай отговор
deni_com
Начинаещ
Начинаещ

Проблем с бензиновата помпа..

Мнение от deni_com »

Мисля че имам проблем с бензиновата помпа не прави достатъчно налягане.. някой от форума може ли да ми измери налягането ? колата е опел астра г
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Проблем с бензиновата помпа..

Мнение от realprofesora »

deni_com написа:Мисля че имам проблем с бензиновата помпа не прави достатъчно налягане.. някой от форума може ли да ми измери налягането ? колата е опел астра г
Кажи какъв е мотора -кубатура и коне , да ти кажа данните за налягането.Имам и манометър , ще дойдеш да го измерим.
Popopopopo
deni_com
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от deni_com »

ами мотора е X14XEP 90 коня.. дават го по аутокад от 3.6 до 4 бара.. наскоро ми се беше пукнало едно маркуче в резервоара и правише налягане 2 бара, колата трудно пали и няма мощност, сега е нещо подобно.. тогава неможахме да намерим същото маркуче защото беше със специфична извивка и никъде по магазините не успях да намеря такова, взех едно подобно което в сервиза го рязаха и снаждаха някак си със старото и затова предполагам че може некачествения ремонт да си е казал думата.. преди около 20 дни го сменяхме.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

deni_com написа:ами мотора е X14XEP 90 коня.. дават го по аутокад от 3.6 до 4 бара.. наскоро ми се беше пукнало едно маркуче в резервоара и правише налягане 2 бара, колата трудно пали и няма мощност, сега е нещо подобно.. тогава неможахме да намерим същото маркуче защото беше със специфична извивка и никъде по магазините не успях да намеря такова, взех едно подобно което в сервиза го рязаха и снаждаха някак си със старото и затова предполагам че може некачествения ремонт да си е казал думата.. преди около 20 дни го сменяхме.
Ами обади се на тела в подписа ми и ще изследваме проблема.Ако стане , поне няма да струва колкото сервиза. :cheers:
Popopopopo
Публикувай отговор