Желаещ да покараме заедно зрещу заплащане?
-
nenoneno
- Потребител

Re: Желаещ да покараме заедно зрещу заплащане?
Купуваш една Жигула, и без това не са скъпи, пък карай на воля където искаш. Хем кормуваш, хем и по ремонтите нещо може да научиш
. Иначе , като ги гледам с тези модерни учебни коли - хидравлика, усилвател на спирачното усилие, климатици, меки седалки... като покараш Жигулката, после другото ще ти се види песен.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
- nasenceto
- келеш

Гледам един учебен трабант бръчми из града, много му се радвахnenoneno написа:Купуваш една Жигула, и без това не са скъпи, пък карай на воля където искаш. Хем кормуваш, хем и по ремонтите нещо може да научиш. Иначе , като ги гледам с тези модерни учебни коли - хидравлика, усилвател на спирачното усилие, климатици, меки седалки... като покараш Жигулката, после другото ще ти се види песен.
По добре тея пари наистина да ги даваш на инструктура за учебната кола, щото останалото е нарушение на закона, а не мисля че трябва да се толерират такива дейности. Още повече, най - важното е да се научиш да реагираш на маркировка, знаци и заобикалящ трафик. Чистото кормуване е само 15% от цялото каране и изпита въобще. Затова и каране по празни пътища (както каза из околните села) е чиста проба загуба на време и гориво.
Последно промяна от nasenceto на Нед Сеп 11, 2011 13:02 pm, променено общо 1 път.
- angelusbg
- Начинаещ

30 часа са абсолютно достатъчни . казвам ти го от личен опит до преди да почна курсовете не се бях качвал зад волана. първите 20 часа седях на тръни. след това работите почват да идват от вътре. но също е много важно и кой ти е инструктор . моя все ми крещеше на ушите да не му разбия колата по дупките ... ем дупки има много к'во да направи човек
няма да се спичаш и си взел изпита без проблем. имай вяра в възможностите си
"Колкото повече, толкова повече!"
А.А.Милн ("Мечо Пух")
А.А.Милн ("Мечо Пух")
- Princo
- Старо куче медалист

То не само да му разбиеш колата,на мен на изпита на кормуване,даяджията ми взе 1 точка,щото съм нацелил една дупка ...angelusbg написа:30 часа са абсолютно достатъчни . казвам ти го от личен опит до преди да почна курсовете не се бях качвал зад волана. първите 20 часа седях на тръни. след това работите почват да идват от вътре. но също е много важно и кой ти е инструктор . моя все ми крещеше на ушите да не му разбия колата по дупките ... ем дупки има много к'во да направи човекняма да се спичаш и си взел изпита без проблем. имай вяра в възможностите си
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- enduro
- Начинаещ

колко лева даваш ? за полвин час в някое село да въртим ??
- deja-vu
- Потребител

Здравейте. Наскоро започнах шофьорски курс, часовете са малко и разпокъсани. Имам молба към някой от вас, който е свободен съботите или неделите и има собствена кола, срещу заплащане за това че ще му ползвам колата + безнзина, да караме из някои околни села. Мога да си взема и допълнителни часове но е скъпо и пак ще са разпокъсани, желанието ми е да се кара поне едно 4-6 часа без спиране. Нямам никой, който да ми помогне, трябва да управлявам колата без затруднение, 30 часа са крайно недостатъчни и за управление и за спазване на правила в населено място. Благодаря предварително.
Като не четеш поне не пиши глупости!enduro написа:колко лева даваш ? за полвин час в някое село да въртим ??
Mobile: 0886922229
-=deja-vu=-
-=deja-vu=-
-
ivdei
- Начинаещ

Може би не е лош вариант. Супер, жигула за по-малко от 600лв не намерих, предавам сеnenoneno написа:Купуваш една Жигула, и без това не са скъпи, пък карай на воля където искаш. Хем кормуваш, хем и по ремонтите нещо може да научиш. Иначе , като ги гледам с тези модерни учебни коли - хидравлика, усилвател на спирачното усилие, климатици, меки седалки... като покараш Жигулката, после другото ще ти се види песен.
Последно промяна от ivdei на Пон Сеп 12, 2011 8:18 am, променено общо 1 път.
-
fruitcake
- Потребител

И аз съм убеден, че 30 часа са достатъчни, за да се научиш.Аз преди време карах само 24 часа и то 2 пъти в седмицата, а понякога и по-малко и се научих, като преди това не бях карал кола.
- kernelpanic
- Потребител

- Обратна връзка:
Я ела да покараш 20 - 30 км в тъмното към Нова Загора например и пак ми говори, че са ти достатъчни!angelusbg написа:30 часа са абсолютно достатъчни . казвам ти го от личен опит до преди да почна курсовете не се бях качвал зад волана. първите 20 часа седях на тръни. след това работите почват да идват от вътре. но също е много важно и кой ти е инструктор . моя все ми крещеше на ушите да не му разбия колата по дупките ... ем дупки има много к'во да направи човекняма да се спичаш и си взел изпита без проблем. имай вяра в възможностите си
Курса трябва да е минимум 80 часа!
И да се кара и по магистрала и нощно кормуване и полигона да върнат и да им се набива на младите шофьори да си гледат в огледалата ....., а не само напред!
И повярвай ми, не вярвай във възможностите си на пътя, а просто бъди разумен!
-
dakatamen
- Начинаещ

Ами то може би за това забраниха на младите шофьори да карат след 8ч. вечерта.
- Lexx
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Всичко е много индивидуално за часовете.Аз навремето 98 година карах само 22 часа и се явих на изпит и го взех без грешка.Не се бях качвал на автомобил никога преди това.И взех часовете за 2 седмици.Имаше тогава една друга курсистка която караше курса за 2 път и беше си платила за още 10 часа допълнителни и пак не можете да кормува.Инструктора така и не можа да се престраши да я пусне по големите булеварди.
-
nenoneno
- Потребител

А може би за отскок, Ферари Модена или Бугати Вейрон ще ти е по вкуса така, като за начало, по някой скътан селски път с новоположен асфалт?!?ivdei написа:Може би не е лош вариант, стига да не се претрепя със това архаично чудо някъде. Супер, жигула за по-малко от 600лв не намерих, предавам сеnenoneno написа:Купуваш една Жигула, и без това не са скъпи, пък карай на воля където искаш. Хем кормуваш, хем и по ремонтите нещо може да научиш. Иначе , като ги гледам с тези модерни учебни коли - хидравлика, усилвател на спирачното усилие, климатици, меки седалки... като покараш Жигулката, после другото ще ти се види песен.
. Благодаря на всички отзовали се все пак.
Да не се претрепеш с "архаичното чудо"...
Така както чета развитието на темата ти , дори и да ти дадат книжка, веднага им я върни и бягай.
- realprofesora
- Старо куче медалист

Стига сте бъзикали момчето.Аз искам да му помогна и ще го закарам някъде да покара тази събота или неделя.
Така, че младеж готви се - ще има кормуване на Опел Корса този уикенд.
Така, че младеж готви се - ще има кормуване на Опел Корса този уикенд.
Popopopopo
- Princo
- Старо куче медалист

Баш пък вечер е най-добре да се учи ! Аз откакто имам книжка излизам предимно вечер ...dakatamen написа:Ами то може би за това забраниха на младите шофьори да карат след 8ч. вечерта.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
-
nenoneno
- Потребител

Динко, сега е момента да сложиш в подписа и "обучава млади шофьори"
Знае ли пък човек...
Опитвам се да си го представя това...едната ръка на ръчната, другата на врата на младежа...

Знае ли пък човек...
Опитвам се да си го представя това...едната ръка на ръчната, другата на врата на младежа...