Нощни птици
-
1916
- Начинаещ

Re: Нощни птици
Това е ушата сова и интересното е,че обитава само места,където въздухът е чист
Писъкът доколкото си спомням е от малките им в гнездото.Бил съм и в други градове,но никъде не съм ги чувал.По принцип преди не бяха много,но в момента имам чувството,че са из целия град във всяка градинка с по-високи дървета.Слава богу от доста време(5-6 години)до нас ги няма.Звукът между другото е точно като сонар,даже в махалата му викаха сонара.Все едно си в подводница 
-
3AgHuK
- Потребител

Мога само да се радвам от факта,че въздухът около нас е чист(според совата де)1916 написа:Това е ушата сова и интересното е,че обитава само места,където въздухът е чистПисъкът доколкото си спомням е от малките им в гнездото.Бил съм и в други градове,но никъде не съм ги чувал.По принцип преди не бяха много,но в момента имам чувството,че са из целия град във всяка градинка с по-високи дървета.Слава богу от доста време(5-6 години)до нас ги няма.Звукът между другото е точно като сонар,даже в махалата му викаха сонара.Все едно си в подводница

-
speed_stz
- Потребител

- Daffy_Duck
- Потребител

Майка им боклуци , пусни им една черна пиратка , както са събрани!
- DMXDMX
- Старо куче медалист

Много са досадни... Миналото лято чак ходихме с един приятел да гърмим с газов пистолет и за около половин час избягаха и утихна целия квартал, обаче после пак се върнаха, и да ги трепеш и гърмиш файда никаква
-
penglins
- Новак

Знам,че темата е стара но аз туко що направих профил и зяпам.
Това са Чухалчета,най-малкия представител на семейство сови.Не съм сигурен но това май са писаци свързани със размножителният период.
Това са Чухалчета,най-малкия представител на семейство сови.Не съм сигурен но това май са писаци свързани със размножителният период.
- PTS
- Модератор

Побъркват гадните копелета. 
-
anna
- Новак

Привет на всички! Вероятно не е тук мястото за въпроса ми, но все пак някой има ли опит с репелентите срещу птици (врабчета, лястовици, косове)? Защото пролетта дойде и тези нахалници пак се настаниха на/под изолацията/покрива на къщата ми!!! Изкопаха си дупка в стереопора на изолацията и мазилката отгоре се отлепи! Разказват играта на фасадата! Миналата пролет слагах найлонови пликчета, но пилетата изобщо не се впечатлиха! Посъветвайте ме нещо, моляяяяяя!!!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
По принцип торбичките вършат добра работа, ама може и да са се изучили вече 
-
anna
- Новак

Ами изучили са се, да, ама споделете някакъв опит де.....