тема относно ЧАК толкова безобразното спазване на правилата
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: тема относно ЧАК толкова безобразното спазване на правил
Няма ги хората, които влизаха тук за да се оплакват от нета на Верея, които бяха 80%, ама даже и без тях форума си работи. Всеки ден се регистрират нови потребители, пускат се нови теми и т.н. Това, че форума бил западал продължавай да си го повтаряш за успокоение.
Точно на теб ти е влизано достатъчно в положение (справка - когато реши, че не Ти трябва да си оправиш клавиатурата, ами ние сме длъжни да се съобразяваме, като пишеш навсякъде 0 вместо о) и не знам от какво толкова си недоволен? Че искаме темите в купува/продава да са подредени и с основна информация ли? В крайна сметка е пълно с проспериращи старозагорски форуми, където всеки прави каквото си иска, така че какъв е проблема?
Точно на теб ти е влизано достатъчно в положение (справка - когато реши, че не Ти трябва да си оправиш клавиатурата, ами ние сме длъжни да се съобразяваме, като пишеш навсякъде 0 вместо о) и не знам от какво толкова си недоволен? Че искаме темите в купува/продава да са подредени и с основна информация ли? В крайна сметка е пълно с проспериращи старозагорски форуми, където всеки прави каквото си иска, така че какъв е проблема?
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Има форуми в който в разделя купува продава (най търсения може би раздел в всеки форум) има шаблони който трябва да гледаш за изглед на тема.
Пробвах да пусна тема но бях пропуснал някой от редовете (от мързел) и съответно беше изтриха половин час след това без прдупреждение.
Идеята ми е че е хубаво да има някаква еднаквост и подреденост в тези теми,с цел по лесно ориентиране кое къде се намира.С цел повече информация...
Има много теми с думи (продавам колело 40 лв примерно...) и без телефон.Пишеш на човека лс.Вслизаш в форума да се надяваш той да види твоя отговор че го искаш и след 3-4 дена разбираш че колелото е отдавна продадено,понеже човека си е спестил как да се свържат с него...
Вярно е че форума не е форум по български език но се пак
Имаме букви за всяка дума няма нужда от числа 
Поздрави на всички
Пробвах да пусна тема но бях пропуснал някой от редовете (от мързел) и съответно беше изтриха половин час след това без прдупреждение.
Идеята ми е че е хубаво да има някаква еднаквост и подреденост в тези теми,с цел по лесно ориентиране кое къде се намира.С цел повече информация...
Има много теми с думи (продавам колело 40 лв примерно...) и без телефон.Пишеш на човека лс.Вслизаш в форума да се надяваш той да види твоя отговор че го искаш и след 3-4 дена разбираш че колелото е отдавна продадено,понеже човека си е спестил как да се свържат с него...
Вярно е че форума не е форум по български език но се пак

Поздрави на всички
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Категорично не смятам, че човек който пише "убразование" и "от говаряй" има право да говори за грамотност ИЗОБЩО.
- PTS
- Модератор
Аз дори съм За да направим шаблон.
- didka
- Старо куче медалист
Добър вариант ще е специално за раздела купувам/продавам,но да има място и за описание.PTS написа:Аз дори съм За да направим шаблон.
И да се упоменава населено място задължително.
Dog drags - no tracks...
- PTS
- Модератор
Но сега е трудно да се спазват елементарните правила, а ако се сложи и шаблон наистина може да откажем доста хора да пишат.didka написа:Добър вариант ще е специално за раздела купувам/продавам,но да има място и за описание.PTS написа:Аз дори съм За да направим шаблон.
И да се упоменава населено място задължително.

-
- Потребител
Ще пишат ако искат да си изтъргуват нещата,които продават.Все пак елементарно е да се копира шаблона и да се попълни необходимата информация 

- PTS
- Модератор
Ами аз съм съгласен. Даже мога да изготвя един примерен.
Да видим как ще изглежда.

- PTS
- Модератор
Заглавие:
Купувам: GSM, Nokia N95.
Продавам: Citroen C5, 2003г.
Търся: Да наема магазин в центъра.
Разменям/Бартерирам: Лаптоп за iPhone 4.
Съдържание:
Описание на продукта:
Цена: Задължително!
Регион:
Снимки:
Контакти: Не е желателно да е само ЛС! Оставете GSM, Skype, Facebook, E-mail!
Това е нещо набързо направено.
Купувам: GSM, Nokia N95.
Продавам: Citroen C5, 2003г.
Търся: Да наема магазин в центъра.
Разменям/Бартерирам: Лаптоп за iPhone 4.
Съдържание:
Описание на продукта:
Цена: Задължително!
Регион:
Снимки:
Контакти: Не е желателно да е само ЛС! Оставете GSM, Skype, Facebook, E-mail!
Това е нещо набързо направено.
- PACHO26
- Потребител
Абе ти явнo си oт селo щoм не си разбрал че някoи неща са писани нарoчнo такаTenebrus написа:Категорично не смятам, че човек който пише "убразование" и "от говаряй" има право да говори за грамотност ИЗОБЩО.
И,да,пo дoбре ще е -шаблoн,пoне ще направиш темата кактo трябва,няма да бъде изтрита заради нещo
Никoй oбаче немoжете да задължите да си oстави телефoна или скайпа акo неиска,и не е правилнo изoбщo да настoявате
- PTS
- Модератор
Няма да се настоява, просто е желателно и е в полза на този, който е отворил темата. sawo беше обяснил защо, малко по-назад.PACHO26 написа:Абе ти явнo си oт селo щoм не си разбрал че някoи неща са писани нарoчнo такаTenebrus написа:Категорично не смятам, че човек който пише "убразование" и "от говаряй" има право да говори за грамотност ИЗОБЩО.
И,да,пo дoбре ще е -шаблoн,пoне ще направиш темата кактo трябва,няма да бъде изтрита заради нещo
Никoй oбаче немoжете да задължите да си oстави телефoна или скайпа акo неиска,и не е правилнo изoбщo да настoявате

- nasenceto
- келеш
Нека има шаблон, но да е само препоръчителен.
- didka
- Старо куче медалист
Не става така един да пуска по шаблон,друг да прави съчинение.nasenceto написа:Нека има шаблон, но да е само препоръчителен.
И мисля,че "регион" също трябва да е задължителен,за да не се лута човек да гадае.

Dog drags - no tracks...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Става си, защо да не става
Само дето после ако темата ти има нещо неизрядно и е изтрита, няма за какво да се сърдиш