Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Нещо както карах и се скапаха всички радиостанции.Хващаха се само някви Сливен и други региони.Та да питам някой има ли такъв проблем??
P.S.И на жена ми в колата ги прави тези проблеми.Значи е от някъв транслатор може би.....или има конспирация на военните.
И някой да каже кога ще пускат отново "Мелодия на годината" и "Златния Орфей"
Не е от вас. Редовно се случва. Забива им някъв ретланслатор и докат ого рестартират минава време. Чак сега ли го забелязвате тоя феномен. То от години се случва тва и то доста често.
nasenceto написа:Не е от вас. Редовно се случва. Забива им някъв ретланслатор и докат ого рестартират минава време. Чак сега ли го забелязвате тоя феномен. То от години се случва тва и то доста често.
От скоро слушам радио в колата заради ж'ната, щото не и понасят моите неща
В Ст. Загора е толкова хубав сигнала, че откакто си купих тази кола, дори не съм свързал антената.... Другаде си хващам дори с прибрана антена, но тук няма смисъл просто. То не бяха забиващи оборудвания, смущения и каквото там още се сетите
sawo написа:В Ст. Загора е толкова хубав сигнала, че откакто си купих тази кола, дори не съм свързал антената.... Другаде си хващам дори с прибрана антена, но тук няма смисъл просто. То не бяха забиващи оборудвания, смущения и каквото там още се сетите
Щото радиото ти ползва купето на колата за антена...
Аз всеки ден слушам на работа БГ радио сутринта Симо и Богдана а след обед по Дарик - предаването "челюсти" , но уви днес не можах. Имат проблеми явно свързано с ел. захранването ...
Нали в цялата страна разпределителните дружества пищят
То оправянето на авариите не е като взимането на пари - вярно
ViruS написа:Аз всеки ден слушам на работа БГ радио сутринта Симо и Богдана а след обед по Дарик - предаването "челюсти" , но уви днес не можах. Имат проблеми явно свързано с ел. захранването ...
Нали в цялата страна разпределителните дружества пищят
То оправянето на авариите не е като взимането на пари - вярно
Пак други са виновни - монополистите най вече. Да те светна - забива им компютър и човека който трябва да го поддържа е все в разход. Не се вкарвай излишно в конспиративни теории.
Забелязах една малка подробност.Всички станции дето ги нямаше вчера се излъчват от с.Хрищени.Най вероятно проблема е бил по комплексен от забил приемник.То компютър изобщо няма има само един сателитен приемник и тва е